Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

Nong Pla Lai hotell

Paradise Resort Hämta priser
Paradise Resort

Paradise Resort

71/2 Moo 3, Nong Pla Lai, Bang Lamung, Chonburi, Bang Lamung, Pattaya
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Bang Lamung ligger mindre än 5 km från Frost Magical Ice of Siam, Pattaya Sheep Farm och Den miljonåriga stenparken och Pattayas krokodilfarm. Naklua Bay och Sukhawadee ligger också mindre än en mil härifrån.

  Thai Thani Pool Villa Resort Hämta priser
  Thai Thani Pool Villa Resort

  Thai Thani Pool Villa Resort

  100/3 Moo 4, Soi Greag 4, Nong Pla Lai, Bang Lamung, Chonburi
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna villa i Bang Lamung ligger 4,1 km från Pattaya Sheep Farm och 4,3 km från Frost Magical Ice of Siam. Naklua Bay och Den miljonåriga stenparken och Pattayas krokodilfarm ligger också mindre än en mil härifrån.

   Relaxing Palm Pool Villa 3 001 kr
   Relaxing Palm Pool Villa

   Relaxing Palm Pool Villa

   45/11 Moo 4 Foxlea Villas Nongplalai, Bang Lamung, Chonburi
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Denna familjevänliga villa i Bang Lamung ligger på landet, mindre än 5 km från Pattaya Sheep Farm och Frost Magical Ice of Siam. Mindre än två mil härifrån hittar du dessutom Terminal 21 Pattaya och Pattaya Beach.

    Luxury Holiday Villa Paradise 3 001 kr
    Luxury Holiday Villa Paradise

    Luxury Holiday Villa Paradise

    45/11 Foxlea Villa Moo 4, Nong Plalai, Bang Lamung, Chonburi
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Denna familjevänliga villa i Bang Lamung ligger 6,2 km från Den miljonåriga stenparken och Pattayas krokodilfarm, och mindre än två mil från Bangkok Pattaya-sjukhuset och Art in Paradise. Mindre än två mil härifrån hittar du dessutom Pattaya Beach Road och Three Kingdoms Park (park och museum).

     Karta

     Hitta hotell i Nong Pla Lai


     Många resenärer vill se Nong Pla Lai, men om du inte kan hitta boende och behöver andra alternativ, kan dessa närbelägna städer vara ett bra val.

     • 52 hotell i Nong Prue
     • 1553 hotell i Pattaya

     Topphotell och andra boendealternativ i Nong Pla Lai


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Nong Pla Lai med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Dessa hotell i Nong Pla Lai är populära hos resenärerna, som brukar gilla deras pool:

     • Thaillywood Palace
     • Fancy Pattaya

     Utforska Nong Pla Lai


     I Nong Pla Lai finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Nong Pla Lai med omnejd:

     • Three Kingdoms Park
     • Wat Yan-templet
     • Anek Kuson Sala
     • Buddha-berget
     • Den miljonåriga stenparken och Pattayas krokodilfarm
     • Mini Siam
     • Bottle Art Museum

     När du planerar din resa till Nong Pla Lai kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Utapao (UTP-Utapao Intl.). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Nong Pla Lai?


     Om du undrar när det är bäst att åka till Nong Pla Lai, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Nong Pla Lai brukar vara april och maj, och de kallaste december och januari. De regnigaste månaderna är augusti och september, medan de torraste är januari och december.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 35°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 6 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 35°C under dagen och 26°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 23 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 34°C under dagen och 24°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 33 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 20°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 18 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Nong Pla Lai ligger på 80 millimeter.

     Nya recensioner av hotell i Nong Pla Lai av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma