Resor till Centrala Pattaya

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Centrala Pattaya med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Centrala Pattaya

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Centrala Pattaya
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Centrala Pattaya

Centrala Pattaya kallar. Låt MrJet ordna den bästa dealen på flyg och hotell till Centrala Pattaya.

Om du ordnar både flyg och hotellrum med oss har du ännu mer pengar kvar att spendera.

Vi har över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 internationella hotell. De är dina att välja bland med bara ett par klick. Så sluta tveka och börja utforma drömsemestern.

Dessutom erbjuder vi en prisgaranti. Det innebär att om du lyckas hitta ett paketerbjudande som är bättre än vårt inom 48 timmar efter genomförd bokning, så matchar vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Nu har du chansen att börja checka av din bucket list. Vare sig du drömmer om en frysande bergstopp eller strandnära resorter hjälper vi dig att förverkliga din dröm. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Centrala Pattaya

Få en mer nyanserad bild av Pattaya genom att utforska Centrala Pattaya, en spännande del av staden. Staden är hem åt 97 000 människor, så tveka inte att säga hej! Planerar du att flyga till Suvarnabhumi Intl? Då ska du slänga in väskorna i en taxi och resa vidare 85 km åt söder. Om du istället reser från centrala Pattaya ska du ta dig 1 km åt nordväst.

Centrala Pattaya är en riktig turistmagnet. Ett stort antal av stadens mest populära sevärdheter finns utspridda i närheten av detta spännande område, inklusive Three Kingdoms Park (park och museum) och Ripley's Believe It or Not. När du väl har upplevt dessa platser lär du vilja fortsätta med Pattaya Beach och Gågatan. Under din vistelse kanske du även ska besöka några andra områden i staden för att uppleva allt vad Pattaya har att erbjuda. Pattaya Beach Road och Pattaya är två riktigt bra förslag som inte ligger alltför långt bort.

Önskar du utforska den lokala kulturen? Besök då Alcazar Cabaret och Tiffany's Show.

Håll utkik efter om det finns några speciella evenemang innan du går vidare för att kolla in utställningarna när du besöker Bottle Art Museum och Teddy Bear Museum.

Inget slår förväntan i luften när en liveshow ska påbörjas. Ta din plats och vänta på att ridån går upp när du besöker Tuxedo Magic Theatre (magi-show) och Colosseum Show Pattaya .

Att finna barnvänlig underhållning är ofta en viktig sak när man ordnar en familjesemester. Glöm inte Undervattensvärlden i Pattaya och Singha D'Luck Cinematic Theatre .

Lär dig allt om en mängd olika fantastiska varelser när du ser dem stöka runt då du besöker Pattayas elefantby och Den miljonåriga stenparken och Pattayas krokodilfarm.

Få saker kan få din själ att komma till ro som doften, synen och ljudet av utomhusmiljö. Upplev det själv när du besöker Phrabat Mountain och Pattayas utsiktsplats.

Crescent Moon Beach , Dongtans strand och Phra Tamnak Beach är ljuvliga platser att åka till under en vacker dag. Stå vid vattnet och titta efter sjöfåglarna som flyger ovanför vågorna.

Shoppingupplevelsen är vad du gör den till. Oavsett om du är ute efter något särskilt eller om du bara vill ta en titt, kan du inte missa att besöka Central Festival Pattaya Beach, Tullfria köpcentret King Power, Outletgallerian Pattaya och Royal Garden Plaza.

Vare sig du är ute efter att utforska regionens spirituella förflutna eller bara insupa den lugna atmosfären är Sanningens tempel och Big Buddha Temple väl värda ett besök.

Hotell i Centrala Pattaya

Välj ditt perfekta boende med hjälp av MrJet. Här hittar du nämligen fler än 685 boenden i Centrala Pattaya på ett och samma ställe.

I Centrala Pattaya finns boenden för både backpackers och de som reser i lyx. Om du har en budget att hålla kan du boka in dig på Anchana House eller The Encore Hotel. Om det däremot är lyx du är ute efter är The Chase and Foxlea Executive Villas och VIP Villas In Pattaya två pampigare alternativ.