Billiga hotell i Morozovo - 56 att välja från

Hotell från 182 kr

Kolla hotellpriser i Morozovo

Morozovo hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Morozovo
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Utforska Morozovo

I Morozovo finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Morozovo med omnejd:

  • Novosibirsk State University
  • Västsibiriska järnvägsmuseet

När du planerar resan till Morozovo kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Novosibirsk (OVB-Tolmachevo). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.

När passar det bäst att utforska Morozovo?

Om du funderar på när det är bäst att resa till Morozovo, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Morozovo brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juli och augusti, medan de torraste är mars och februari.

Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 2°C under dagen och -19°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 90 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 24°C under dagen och -6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 193 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 25°C under dagen och 4°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 237 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 10°C under dagen och -16°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 136 millimeter.
  • Den genomsnittliga nederbörden under året i Morozovo är 656 millimeter.