Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
3 apr. - 5 apr.
Nästa helg
10 apr. - 12 apr.

Montivilliers hotell

Hotel Campanile Le Havre Nord - Montivilliers Hämta priser
Hotel Campanile Le Havre Nord - Montivilliers

Hotel Campanile Le Havre Nord - Montivilliers

   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Montivilliers ligger 1,8 km från Abbaye de Montivilliers och mindre än en mil från Stade Jules Deschaseaux och Stade Océane. Havre golfbana och Docks Vauban ligger också mindre än en mil härifrån. Montivilliers station ligger på 18 minuters gångavstånd och till Montivilliers Jacques-Monod station promenerar du på 19 minuter.

  Hôtel Inn Design Le Havre Nord Montvilliers 562 kr
  Hôtel Inn Design Le Havre Nord Montvilliers

  Hôtel Inn Design Le Havre Nord Montvilliers

    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Montivilliers ligger 2 km från Abbaye de Montivilliers och mindre än en mil från Stade Jules Deschaseaux och Stade Océane. Havre golfbana och Église Saint-Michel ligger också mindre än en mil härifrån. Montivilliers Jacques-Monod station ligger på 12 minuters gångavstånd och till Montivilliers station promenerar du på 22 minuter.

   Chambres d’hotes dans maison complete : La Source Hämta priser
   Chambres d’hotes dans maison complete : La Source

   Chambres d’hotes dans maison complete : La Source

   3 Impasse des Maraichers, Montivilliers
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta pensionat i Montivilliers ligger 1,9 km från Abbaye de Montivilliers och mindre än 15 km från Havre golfbana och Alabasterkusten. Baie de la Seine och Stade Jules Deschaseaux ligger också mindre än 15 km härifrån. Épouville station ligger på 21 minuters gångavstånd och till Montivilliers station promenerar du på 26 minuter.

    Domitys La Poudre de Lin Hämta priser
    Domitys La Poudre de Lin

    Domitys La Poudre de Lin

      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta boende vid havet ligger 1,4 km från Abbaye de Montivilliers och mindre än en mil från Stade Jules Deschaseaux och Stade Océane. Havre golfbana och Docks Vauban ligger också mindre än en mil härifrån. Montivilliers station ligger på 13 minuters gångavstånd och till Montivilliers Jacques-Monod station promenerar du på 22 minuter.

     Karta

     Utforska Montivilliers


     I Montivilliers finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Montivilliers med omnejd:

     • Abbaye de Montivilliers
     • Eugene Boudin-museet
     • Stade Jules Deschaseaux
     • Havre golfbana
     • Docks Vauban
     • Église Saint-Michel
     • Marie du Havre

     När du planerar resan till Montivilliers kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Deauville (DOL-Normandie). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Montivilliers?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Montivilliers, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Montivilliers brukar vara augusti och september, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är november och oktober, medan de torraste är maj och april.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 11°C under dagen och 2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 7 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 18°C under dagen och 6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 6 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 21°C under dagen och 12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 17°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Montivilliers ligger på 28 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma