Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

Misvær hotell

Saltstraumen Hotel 1 760 kr
Saltstraumen Hotel

Saltstraumen Hotel

Kapstøvn. 23, Saltstraumen, Bodo
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med spa ligger vid havet, 0,2 km från Saltstraumen och mindre än tre mil från Nordlandsbadet Swimming Pool and Indoor Water Park och Norsk Luftfartsmuseum. Mindre än tre mil härifrån hittar du dessutom Bodo Domkirke och Nordland Museum.

  Vestvatn - Arctic Cabins 779 kr
  Vestvatn - Arctic Cabins

  Vestvatn - Arctic Cabins

  Vestvatn, 90, Bodo, Nordland
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta fritidshus på landet ligger i samma region som Saltfjellet-Svartisen nationalpark.

   Saltstraumen Brygge 933 kr
   Saltstraumen Brygge

   Saltstraumen Brygge

   Saltstraumen Brygge, Bodo
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna lägenhet vid havet ligger 1,5 km från Saltstraumen och mindre än tre mil från Bodinkyrkan och Nordlandsbadet Swimming Pool and Indoor Water Park. Mindre än tre mil härifrån hittar du dessutom Norsk Luftfartsmuseum och Bodo Domkirke.

    Arctic Seasport 1 660 kr
    Arctic Seasport

    Arctic Seasport

    Vei 1487, Bodo
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Denna stuga i Bodo ligger mindre än 25 km från Saltstraumen, Norsk Luftfartsmuseum och Nordlandsbadet Swimming Pool and Indoor Water Park. Bodinkyrkan och Bodo Domkirke ligger också mindre än 25 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Misvær

     Om du bestämt att Misvær är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Misvær på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Misvær

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Misvær, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Misvær. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Misvær

     Väl framme i Misvær väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Misvær. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Misvær att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma