Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
17 juli - 19 juli
Nästa helg
24 juli - 26 juli

Fauske hotell

Scandic Fauske Hotel 1 342 kr
Scandic Fauske Hotel

Scandic Fauske Hotel

Storgata 82, Fauske
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i centrala Fauske ligger 15 km från Salten Museum och mindre än tre mil från Blodveimuseet och Saltdals kyrka. Øvre Saltdals kyrka och Saltstraumen ligger också mindre än fem mil härifrån. Fauske station ligger på 8 minuters gångavstånd.

  Jakobsbakken Mountain Resort 3 881 kr
  Jakobsbakken Mountain Resort

  Jakobsbakken Mountain Resort

  Jakobsbakken 14, Fauske, Nordland
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Denna lägenhet ligger i Fauske.

   Lundhøgda Camping og Motell Hämta priser
   Lundhøgda Camping og Motell

   Lundhøgda Camping og Motell

   Lundveien 62, Fauske, Nordland
     
    2.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta vandrarhem i Fauske ligger 17,2 km från Salten Museum och mindre än tre mil från Blodveimuseet och Saltdals kyrka. Øvre Saltdals kyrka och Saltstraumen ligger också mindre än fem mil härifrån.

    Radisson Blu Hotel, Bodo 1 086 kr
    Radisson Blu Hotel, Bodo

    Radisson Blu Hotel, Bodo

    Storgata 2, P.O. Box 371, Bodo
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell med miljövänlig profil i centrala Bodo ligger tio minuters promenad från Nordland Museum och Bodo Domkirke. Aspmyra Stadion och Nordlandsbadet Swimming Pool and Indoor Water Park ligger också 3 km härifrån. Bodø station ligger på 11 minuters gångavstånd.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Fauske


     Det går lätt att hitta någonstans att bo i Fauske med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna tycker om detta hotell i Fauske och deras gratis frukost:

     • Scandic Partner Fauske Hotell

     Utforska Fauske


     I Fauske finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Fauske med omnejd:

     • Salten Museum
     • Blodveimuseet
     • Saltdals kyrka
     • Rago nationalpark

     När du förebereder din resa till Fauske kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Bodo (BOO). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Fauske?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Fauske, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Fauske brukar vara juli och augusti, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är februari och oktober, medan de torraste är juli och maj.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 3°C under dagen och -2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 8 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 13°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 15°C under dagen och 6°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 5 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 8°C under dagen och -2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Fauske ligger på 26 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma