Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Billiga hotell i Miracema - 13 att välja från

Hotell från 197 kr

Kolla hotellpriser i Miracema

Miracema hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Miracema
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

När passar det bäst att utforska Miracema?

Om du funderar på när det är bäst att besöka Miracema, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Miracema brukar vara februari och januari, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är januari och december, medan de torraste är juli och augusti.

Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 32°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 480 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 16°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 330 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 27°C under dagen och 15°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 249 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 19°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 412 millimeter.
  • Den genomsnittliga nederbörden under året i Miracema är 1471 millimeter.