Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
29 maj - 31 maj

Maragogipe hotell

Hotel Fazenda Recanto Hämta priser
Hotel Fazenda Recanto

Hotel Fazenda Recanto

Estrada de Salinas da Margarida KM08, Jaguaripe
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell ligger på stranden i Jaguaripe, ungefär fem mil från Nosso Senhor de Vera Cruz ruiner, Bica Fountain och Piedade Church.

  Pousada do Convento do Carmo 330 kr
  Pousada do Convento do Carmo

  Pousada do Convento do Carmo

  Praca da Aclamacao s/n, Cachoeira, BA
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta familjevänliga vandrarhem i Cachoeira ligger mindre än 5 km från Hansen Bahia-museet, Praça da Aclamação och Dannemann-cigarrfabriken. Dona Cano-teatern och Museo de Arte Contemporáneo ligger också mindre än fem mil härifrån.

   Hostel Casa de Avany 191 kr
   Hostel Casa de Avany

   Hostel Casa de Avany

   Rua Vinte e Cinco de Junho, 03, Cachoeira, BA
     
    2.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta vandrarhem i Cachoeira ligger 15 minuters promenad från Praça da Aclamação och Dannemann-cigarrfabriken. Hansen Bahia-museet ligger 2,5 km härifrån.

    Hotel Chão de Estrelas Hämta priser
    Hotel Chão de Estrelas

    Hotel Chão de Estrelas

      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell ståtar med ett läge nära stranden och ligger mindre än 15 km från Baía de Todos os Santos, Penha Beach och Nosso Senhor de Vera Cruz ruiner. Ponta do Garcez-stranden ligger 15,1 km härifrån.

     Karta

     Utforska Maragogipe


     I Maragogipe finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Maragogipe med omnejd:

     • Hansen Bahia-museet
     • Praça da Aclamação
     • Dannemann-cigarrfabriken
     • Piedade Church
     • Sao Lourencos fästning
     • Bica Fountain
     • Ilha dos Frades

     När du förebereder din resa till Maragogipe kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Valenca (VAL). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Maragogipe?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Maragogipe, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Maragogipe brukar vara mars och februari, och de kallaste augusti och juli. De regnigaste månaderna är maj och april, medan de torraste är oktober och januari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 30°C under dagen och 23°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 314 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 725 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 28°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 390 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 319 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Maragogipe är 1748 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma