Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
11 dec. - 13 dec.

Maketu hotell

Trinity Wharf Tauranga 1 255 kr
Trinity Wharf Tauranga

Trinity Wharf Tauranga

51 Dive Crescent, Tauranga
   
  4.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i lyxstil i centrala Tauranga ligger tio minuters promenad från Robbins Park och The Elms Mission House. Tauranga Art Gallery och Waipu Bay ligger också 2 km härifrån.

  Oceanside Resort & Twin Towers 1 082 kr
  Oceanside Resort & Twin Towers

  Oceanside Resort & Twin Towers

  1 Maunganui Road, Mount Maunganui
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta lägenhetshotell på stranden i Mount Maunganui ligger mindre än 3 km från Mount Hot Pools och Blake Park (idrottsarena). ASB Baypark ligger 7,7 km härifrån.

   The Pacific Apartments 1 374 kr
   The Pacific Apartments

   The Pacific Apartments

   8 Maunganui Rd, Mount Maunganui
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell nära stranden ligger mindre än 2 km från Mount Maunganui Beach och Mount Maunganui . Mount Hot Pools och Maunganui Beach ligger också fem minuter härifrån.

    Hotel Armitage and Conference Centre 856 kr
    Hotel Armitage and Conference Centre

    Hotel Armitage and Conference Centre

    9 Willow St, Tauranga
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i centrala Tauranga ligger tio minuters promenad från Robbins Park, The Elms Mission House och Tauranga Art Gallery. Tauranga Domain och Waipu Bay ligger också 2 km härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Maketu


     Det går lätt att hitta någonstans att bo i Maketu med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna brukar gilla detta hotell i Maketu och framför allt poolen:

     • Maketu Hilltop Holiday Park

     Utforska Maketu


     I Maketu finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Maketu med omnejd:

     • Kiwi360
     • Longridge Park
     • ASB Baypark
     • Mount Maunganui Beach
     • Whataroa Falls
     • Blake Park
     • Memorial Park

     När du planerar din resa till Maketu kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Tauranga (TRG). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Maketu?


     Om du undrar när det är bäst att besöka Maketu, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Maketu brukar vara januari och februari, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är juni och juli, medan de torraste är januari och oktober.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 25°C under dagen och 11°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 235 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 21°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 323 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 18°C under dagen och 5°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 311 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 24°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 203 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Maketu ligger på 1072 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma