Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 juli - 12 juli
Nästa helg
17 juli - 19 juli

Maibara hotell

Glamp Element - Campground Hämta priser
Glamp Element - Campground

Glamp Element - Campground

60-1 Ikeshita, Maibara, Shiga
   
  2.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna camping i Maibara ligger mindre än 15 km från Biwasjön, Kurokabe Square och Kaiyodo Figure Museum. Mindre än 15 km härifrån hittar du Sekigahawra Battlefield och Keiunkan Garden.

  Toyoko Inn Maibara-eki Shinkansen Nishi-guchi 554 kr
  Toyoko Inn Maibara-eki Shinkansen Nishi-guchi

  Toyoko Inn Maibara-eki Shinkansen Nishi-guchi

  8, Maibara-nishi, Maibara, Shiga
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Maibara ligger mindre än 5 km från Biwasjön, Rengeji Temple och Castle Road. Hikones slott och Ryotanji Temple ligger också mindre än en mil härifrån.

   Nakasendo Guesthouse Meguruya Hämta priser
   Nakasendo Guesthouse Meguruya

   Nakasendo Guesthouse Meguruya

   2201-3 Kashiwabara, Maibara, Shiga
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Maibara ligger 8,7 km från Sekigahawra Battlefield och 17,1 km från Kurokabe Square. Mindre än 25 km härifrån hittar du dessutom Hikones slott och Site of Reversible Destiny.

    Daiwa Roynet Hotel Gifu Hämta priser
    Daiwa Roynet Hotel Gifu

    Daiwa Roynet Hotel Gifu

    8-5, Kanda-machi, Gifu, Gifu-ken
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell ligger mitt i Gifu, 0,7 km från Gifu City Tower 43 och mindre än 5 km från Gifus historiska stadsmuseum och Gifu Park. Gifu City Science Museum och Nagaragawa Onsen ligger dessutom 5 km härifrån. Meitetsu-Gifu station ligger inom 2 minuters gångavstånd, och till Gifu station promenerar du på 7 minuter.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Maibara


     Det är busenkelt att hitta någonstans att bo i Maibara med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna tycker om detta hotell i Maibara och särskilt deras gratis frukost:

     • Toyoko Inn Maibara-eki Shinkansen Nishi-guchi

     Utforska Maibara


     I Maibara finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Maibara med omnejd:

     • Rengeji Temple
     • Biwasjön
     • Sojiji Temple
     • Kunitomo Village Gun Museum
     • Daitsuji Temple
     • Kurokabe Square
     • Yanmar Museum

     När du förebereder din resa till Maibara kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Nagoya (NKM-Komaki). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Maibara?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Maibara, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Maibara brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är augusti och juli, medan de torraste är december och januari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 17°C under dagen och 1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 258 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 307 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 343 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 232 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Maibara ligger på 1140 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma