Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
21 feb. - 23 feb.
Nästa helg
28 feb. - 1 mars

Maibara hotell

Toyoko Inn Maibara-eki Shinkansen Nishi-guchi 642 kr
Toyoko Inn Maibara-eki Shinkansen Nishi-guchi

Toyoko Inn Maibara-eki Shinkansen Nishi-guchi

8, Maibara-nishi, Maibara, Shiga
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Maibara ligger 2,4 km från Biwasjön och 4,8 km från Castle Road. Hikones slott och Rengeji Temple ligger också mindre än en mil härifrån.

  Glamp Element - Campground Hämta priser
  Glamp Element - Campground

  Glamp Element - Campground

  60-1 Ikeshita, Maibara, Shiga
    
   2.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna camping i Maibara ligger mindre än 15 km från Kurokabe Square, Kaiyodo Figure Museum och Biwasjön. Mindre än 15 km härifrån hittar du Sekigahawra Battlefield och Keiunkan Garden.

   Hotel Resol Gifu 508 kr
   Hotel Resol Gifu

   Hotel Resol Gifu

   5-8 Nagazumi, Gifu, Gifu-ken
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i centrala Gifu ligger nära Gifu City Tower 43 och Gold Statue of Nobunaga Oda. Gifu City Science Museum och Gifus historiska stadsmuseum ligger dessutom 5 km härifrån. Gifu station ligger bara 5 minuter härifrån till fots.

    Daiwa Roynet Hotel Gifu 696 kr
    Daiwa Roynet Hotel Gifu

    Daiwa Roynet Hotel Gifu

    8-5, Kanda-machi, Gifu, Gifu-ken
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell ligger mitt i Gifu, 0,7 km från Gifu City Tower 43 och mindre än 5 km från Gifus historiska stadsmuseum och Gifu Park. Gifu City Science Museum och Nagaragawa Onsen ligger dessutom 5 km härifrån. Gifu station ligger på 7 minuters gångavstånd.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Maibara


     Det är busenkelt att hitta någonstans att bo i Maibara med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna tycker om detta hotell i Maibara och särskilt deras gratis frukost:

     • Toyoko Inn Maibara-eki Shinkansen Nishi-guchi

     Utforska Maibara


     I Maibara finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Maibara med omnejd:

     • Rengeji Temple
     • Biwasjön
     • Sojiji Temple
     • Kunitomo Village Gun Museum
     • Daitsuji Temple
     • Kurokabe Square
     • Yanmar Museum

     När du förebereder din resa till Maibara kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Nagoya (NKM-Komaki). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Maibara?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Maibara, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Maibara brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är augusti och juli, medan de torraste är december och januari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 17°C under dagen och 1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 258 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 307 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 343 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 232 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Maibara ligger på 1140 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma