Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
25 sep. - 27 sep.
Nästa helg
2 okt. - 4 okt.

Luodong hotell

Cuncyue Hot Spring Resort Hämta priser
Cuncyue Hot Spring Resort

Cuncyue Hot Spring Resort

No.190, Zhandong Rd., Luodong, Yilan-länet
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna resort i affärskvarteren ligger en kvarts promenad från Yilans turistfabrik och Luodong Night Market. Luodongs kulturfabrik och Luodongs skogsområde ligger också 2 km härifrån. Luodong station ligger på 7 minuters gångavstånd.

  JIUWU HOTEL 790 kr
  JIUWU HOTEL

  JIUWU HOTEL

  511 Gong Jeng Rd, Luodong, Yilan-länet
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell på the Strip ligger en kvarts promenad från Luodong Sports Park och Luodong Night Market. Luodongs kulturfabrik och Luodongs skogsområde ligger dessutom 2 km härifrån. Luodong station ligger på 21 minuters gångavstånd.

   Little Sun Hämta priser
   Little Sun

   Little Sun

   China Road 2-1, Luodong, Yilan-länet
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta pensionat i Luodong ligger mindre än 2 km från Beicheng Tian Jhus kyrka och Luodong Night Market. Luodongs kulturfabrik och Yilans turistfabrik ligger också en kvarts promenad härifrån. Luodong station ligger på 14 minuters gångavstånd.

    Kavalan Hotel Hämta priser
    Kavalan Hotel

    Kavalan Hotel

    No.155, Gongzheng Rd., Luodong, Yilan-länet
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i centrala Luodong ligger mindre än 2 km från Yilans turistfabrik och Luodong Night Market. Luodongs skogsområde och Luodongs kulturfabrik ligger också en kvarts promenad härifrån. Luodong station ligger på 5 minuters gångavstånd och till Wujie Zhongli station promenerar du på 28 minuter.

     Karta

     Hitta hotell i Luodong


     Du tänker alltså åka till Luodong? Om du vill ha ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 125 hotell och andra sorters boenden i Luodong.


     Topphotell och andra boendealternativ i Luodong


     Det är busenkelt att hitta någonstans att bo i Luodong med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna gillar dessa hotell i Luodong, och framför allt deras gratis frukost:

     • Anho Hotel
     • Chi Heng B&B
     • Cloud B&B

     Resenärer som bor på detta hotell i Luodong brukar tycka om gymmet:

     • Kavalan Hotel

     Utforska Luodong


     I Luodong finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Luodong med omnejd:

     • Luodong Night Market
     • Yilans turistfabrik
     • Luodongs skogsområde
     • Beicheng Tian Jhus kyrka
     • Luodongs kulturfabrik
     • Luodong Sports Park
     • Chung Hsing Cultural and Creative Park

     När du planerar din resa till Luodong kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Taipei (TSA-Songshan). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Luodong?


     Om du undrar när det är bäst att resa till Luodong, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Luodong brukar vara juli och augusti, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är juni och september, medan de torraste är december och november.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 24°C under dagen och 12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 16 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 16°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 22 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 28 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 13°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 11 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Luodong ligger på 77 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma