Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

Lofou hotell

Komi Lofou Traditional House Hämta priser
Komi Lofou Traditional House

Komi Lofou Traditional House

Hadjikyriakou Street, Lofou
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna gård i bergen ligger 15,4 km från Millomeris-vattenfallet och 18,2 km från Caledonia Falls. Troodos och Cyperns vinmuseum ligger också mindre än 25 km härifrån.

  Oinoessa Traditional Boutique Houses Hämta priser
  Oinoessa Traditional Boutique Houses

  Oinoessa Traditional Boutique Houses

  Ioanni Stavrianou Street, Lofou
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta pensionat med miljövänlig profil i Lofou ligger 13,5 km från Millomeris-vattenfallet och mindre än 25 km från Caledonia Falls och Troodos. Cyperns vinmuseum och Cyperns medicinmuseum ligger också mindre än 25 km härifrån.

   Mediterranean Beach Hotel 988 kr
   Mediterranean Beach Hotel

   Mediterranean Beach Hotel

   71 Amathus Avenue, Agios Tychonas, Limassol
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell vid stranden ligger i anslutning till ett shoppingcenter i Limassol, mindre än 2 km från Castellas strand och Amathusstrand. Amathus ruiner och Sankta Annas kyrka ligger också 3 km härifrån.

    The Royal Apollonia 1 353 kr
    The Royal Apollonia

    The Royal Apollonia

    Georgiou A, Str Patamos Germasogias, Limassol
      
     5.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell vid stranden ligger i anslutning till ett shoppingcenter i Germasogeia, fem kilometer från Dasoudi Beach, Limassols zoo och Amathusstrand. Cyperns teknologiska universitet och Amathus ruiner ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Lofou


     Det är absolut värt att besöka Lofou, men om du inte kan hitta något boende och letar efter andra alternativ, kan denna närbelägna stad vara en bra idé.

     • 2 hotell i Silíkou

     Topphotell och andra boendealternativ i Lofou


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Lofou med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna gillar detta hotell i Lofou och särskilt deras gratis frukost:

     • Oinoessa Traditional Boutique Houses

     Utforska Lofou


     I Lofou finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Lofou med omnejd:

     • Kourions ruiner
     • Limassol fästning
     • Millomeris-vattenfallet
     • Olympus
     • Cyperns vinmuseum
     • Panagia Chrysopolitissas kyrka
     • Apollon Ylatis Fristad

     När du planerar din resa till Lofou kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Pafos (PFO-Paphos Intl.). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Lofou?


     Om du undrar när det är bäst att åka till Lofou, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Lofou brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är januari och november, medan de torraste är september och april.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 20°C under dagen och 8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 19 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 11°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 4 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 1 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 9°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 16 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Lofou ligger på 40 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma