Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

La Vaupaliere hotell

Clos de la Vaupalière - Rouen Hämta priser
Clos de la Vaupalière - Rouen

Clos de la Vaupalière - Rouen

Rue Louis Joseph Gay Lussac, La Vaupaliere, Seine-Maritime
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i en förort ligger 4,2 km från Musée Industriel de la Corderie Vallois och mindre än en mil från Katedralen i Rouen och Rouen Mont-Saint-Aignan golfbana. Rouen Espace Karting och Kindarena ligger också mindre än en mil härifrån.

  Mercure Rouen Centre Cathedrale 1 001 kr
  Recension från 1 maj 2018
  Se information
   
  Mercure Rouen Centre Cathedrale

  Mercure Rouen Centre Cathedrale

    
   5,0 av 5
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Modernt, bekvämt och välskött hotell. Utmärkt frukost men baren öppnar inte förrän kl 18.00. Hyggligt gym med enbart konditionsmaskiner dock utan bra ventilation så det kändes instängt.

   Hotel de Bourgtheroulde, Autograph Collection 2 229 kr
   Hotel de Bourgtheroulde, Autograph Collection

   Hotel de Bourgtheroulde, Autograph Collection

     
    5.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i lyxstil i Centrala Rouen ligger tio minuters promenad från Rue du Gros-Horloge och Katedralen i Rouen. Jeanne D’Arc-museet och Place du Vieux-Marché ligger också fem minuter härifrån. Théâtre des Arts station och Palais de Justice station ligger inom fem minuters gångavstånd.

    Château de Belmesnil 1 465 kr
    Château de Belmesnil

    Château de Belmesnil

    Route Du Chateau, Saint-Denis-le-Thiboult, Seine-Maritime
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell boutique på landet ligger 2,2 km från Château de Vascoeuil och mindre än två mil från Le Jardin des Sculptures – Château de Bois-Guilbert och Abbaye Notre-Dame de Fontaine-Guérard kloster. Abbaye de Mortemer och Château de Fleury-la-Forêt ligger också mindre än två mil härifrån.

     Karta

     Utforska La Vaupaliere


     I La Vaupaliere finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i La Vaupaliere med omnejd:

     • Musée Industriel de la Corderie Vallois
     • Centre d'Art Contemporain
     • Rouen Espace Karting
     • Rouen Mont-Saint-Aignan golfbana
     • Kindarena
     • Rouens universitet
     • Jeanne D’Arc-museet

     När du förebereder din resa till La Vaupaliere kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Rouen (URO-Rouen - Seine Valley). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska La Vaupaliere?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till La Vaupaliere, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i La Vaupaliere brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är oktober och september, medan de torraste är april och mars.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 12°C under dagen och 0°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 7 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 7 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 22°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 17°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i La Vaupaliere ligger på 32 millimeter.

     Nya recensioner av hotell i La Vaupaliere av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma