Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
2 okt. - 4 okt.
Nästa helg
9 okt. - 11 okt.

La Riviere-Saint-Sauveur hotell

Antares & Spa Honfleur 1 039 kr
Antares & Spa Honfleur

Antares & Spa Honfleur

   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med spa i La Riviere-Saint-Sauveur ligger mindre än 2 km från Honfleur Normandy Outlet, Honfleurs turistbyrå och Honfleurs gamla hamn. La Lieutenance och Saltvaruhus ligger också 3 km härifrån.

  B&B Hotel Honfleur 687 kr
  B&B Hotel Honfleur

  B&B Hotel Honfleur

  Chemin du Banc, La Riviere-Saint-Sauveur
    
   2.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i La Riviere-Saint-Sauveur ligger mindre än 3 km från Honfleur Normandy Outlet, Honfleurs turistbyrå och Saltvaruhus. Quai Sainte Catherine och Honfleurs gamla hamn ligger också 3 km härifrån.

   Motel Les Bleuets 617 kr
   Motel Les Bleuets

   Motel Les Bleuets

   11 RUE DESSEAUX, La Rivière Saint Sauveur, La Riviere-Saint-Sauveur
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell nära flygplatsen ligger mindre än 2 km från Honfleur Normandy Outlet, Honfleurs turistbyrå och Saltvaruhus. Honfleurs gamla hamn och La Lieutenance ligger också 3 km härifrån.

    Hotel Campanile Honfleur - La Rivière Saint Sauveur 435 kr
    Hotel Campanile Honfleur - La Rivière Saint Sauveur

    Hotel Campanile Honfleur - La Rivière Saint Sauveur

      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i La Riviere-Saint-Sauveur ligger mindre än 2 km från Honfleur Normandy Outlet och Honfleurs gamla hamn. S:t Katarina kyrka och Eugene Boudin-museet ligger endast 3 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i La Riviere-Saint-Sauveur


     Du funderar alltså på att resa till La Riviere-Saint-Sauveur? Om du vill hitta ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 7 hotell och andra boendealternativ i La Riviere-Saint-Sauveur.


     Topphotell och andra boendealternativ i La Riviere-Saint-Sauveur


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i La Riviere-Saint-Sauveur med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna brukar tycka om detta hotell i La Riviere-Saint-Sauveur och framför allt poolen:

     • Antares & Spa Honfleur

     Gäster som bor på detta hotell i La Riviere-Saint-Sauveur brukar tycka om gymmet:

     • Antares

     Utforska La Riviere-Saint-Sauveur


     Det avslappnade La Riviere-Saint-Sauveur är känt för sina spaanläggningar. Populära sevärdheter i La Riviere-Saint-Sauveur med omnejd:

     • Eugene Boudin-museet
     • Saltvaruhus
     • Honfleurs gamla hamn
     • La Lieutenance
     • L'avant-port de Honfleur
     • Quai Sainte Catherine
     • S:t Katarina kyrka

     När du planerar din resa till La Riviere-Saint-Sauveur kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Deauville (DOL-Normandie). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska La Riviere-Saint-Sauveur?


     Om du undrar när det är bäst att resa till La Riviere-Saint-Sauveur, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i La Riviere-Saint-Sauveur brukar vara augusti och september, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är oktober och november, medan de torraste är maj och april.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 11°C under dagen och 2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 7 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 18°C under dagen och 6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 6 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 21°C under dagen och 12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 17°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i La Riviere-Saint-Sauveur ligger på 28 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma