Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
27 nov. - 29 nov.
Nästa helg
4 dec. - 6 dec.

La Manga del Mar Menor hotell

Apartamento Punta Cormoran Hämta priser
Apartamento Punta Cormoran

Apartamento Punta Cormoran

Gran Via de La Manga 2/2/2006 5º, San Javier, Murcia
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna lägenhet nära stranden ligger nära både Playa del Pudrimel och Mar Menor . Playa La Veneziola och Playa Chica ligger också tio minuter härifrån.

  Hotel Roc Doblemar Hämta priser
  Hotel Roc Doblemar

  Hotel Roc Doblemar

  Avenida Gran Vía de la Manga S/N, La Manga del Mar Menor, San Javier, Murcia
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell på stranden i San Javier ligger mindre än 2 km från Playa de Poniente och Mar Menor . Playa El Galán och Playa del Pedruchillo ligger också tio minuter härifrån.

   La Casita Azul Hämta priser
   La Casita Azul

   La Casita Azul

   Calle Marin, 11, Cartagena
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna lägenhet i Cabo de Palos ligger 0,2 km från Playa de Levante och 2,8 km från Mar Menor . Cala de las Melvas och El Cañonero ligger också tio minuter härifrån.

    Hotel Servigroup Galúa Hämta priser
    Hotel Servigroup Galúa

    Hotel Servigroup Galúa

    Gran Vía km 3, Exit n 30, Hacienda Dos Mares, Cartagena, Murcia
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell på stranden i Diputación de Rincón de San Ginés ligger tio minuters promenad från Playa Galúa och Mar Menor . Playa de Monteblanco och Playa Calnegre ligger också tio minuter härifrån.

     Topperbjudanden på budgethotell i La Manga del Mar Menor

     Aparthotel Villas La Manga Hämta priser
     Aparthotel Villas La Manga

     Aparthotel Villas La Manga

     Gran Via Km 3,5, La Manga del Mar Menor, Cartagena, Murcia
       
      3.0 av 5.0 Stjärnor

      Detta lägenhetshotell i Diputación de Rincón de San Ginés ligger fem minuters promenad från Playa Galúa och Mar Menor . Playa Cavanna och Playa de Monteblanco ligger också tio minuter härifrån.

      Karta

      Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i La Manga del Mar Menor

      Om du bestämt att La Manga del Mar Menor är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i La Manga del Mar Menor på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

      Planera resan till ditt hotell i La Manga del Mar Menor

      MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i La Manga del Mar Menor, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till La Manga del Mar Menor. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

      Saker att göra nära ditt hotell i La Manga del Mar Menor

      Väl framme i La Manga del Mar Menor väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i La Manga del Mar Menor. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i La Manga del Mar Menor att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


      Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma