Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

Kyperoúnta hotell

Mediterranean Beach Hotel 990 kr
Mediterranean Beach Hotel

Mediterranean Beach Hotel

71 Amathus Avenue, Agios Tychonas, Limassol
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell vid stranden ligger i anslutning till ett shoppingcenter i Limassol, mindre än 2 km från Castellas strand och Amathusstrand. Amathus ruiner och Sankta Annas kyrka ligger också 3 km härifrån.

  The Royal Apollonia 1 353 kr
  The Royal Apollonia

  The Royal Apollonia

  Georgiou A, Str Patamos Germasogias, Limassol
    
   5.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell vid stranden ligger i anslutning till ett shoppingcenter i Germasogeia, fem kilometer från Dasoudi Beach, Limassols zoo och Amathusstrand. Cyperns teknologiska universitet och Amathus ruiner ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

   Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol 1 901 kr
   Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol

   Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol

   11 Giannou Kranidioti Street, Pyrgos, Limassol
     
    5.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta familjevänliga hotell vid vattnet i Pyrgos ligger mindre än 5 km från Amathus ruiner och Amathusstrand. Sankta Annas kyrka ligger 4,9 km härifrån.

    Amathus Beach Hotel Limassol 1 869 kr
    Amathus Beach Hotel Limassol

    Amathus Beach Hotel Limassol

    75 Amathounta Avenue, Agios Tychon, Limassol
      
     5.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell på stranden i Limassol ligger mindre än 2 km från Amathus ruiner och Amathusstrand. Castellas strand och Sankta Annas kyrka ligger också 3 km härifrån.

     Karta

     Utforska Kyperoúnta


     I Kyperoúnta finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Kyperoúnta med omnejd:

     • Sankt Nikolaus på takets kyrka
     • Olympus
     • Panagia Podithou-kyrkan
     • Millomeris-vattenfallet
     • Kykkos munkkloster
     • Machairas kloster
     • Panagia Sfalaggiotissa Monastery

     När du planerar resan till Kyperoúnta kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Pafos (PFO-Paphos Intl.). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Kyperoúnta?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Kyperoúnta, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Kyperoúnta brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är januari och februari, medan de torraste är september och oktober.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 20°C under dagen och 8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 19 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 11°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 4 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 1 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 9°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 16 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Kyperoúnta ligger på 40 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma