Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
27 nov. - 29 nov.
Nästa helg
4 dec. - 6 dec.

Kozushima-mura hotell

Vacation House Familia Hämta priser
Vacation House Familia

Vacation House Familia

   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta pensionat ligger nära stranden, 0,3 km från Maehamas strand.

  Yamashita Ryokan Bekkan Hämta priser
  Yamashita Ryokan Bekkan

  Yamashita Ryokan Bekkan

    
   2.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta ryokan i Kozushima-mura ligger tio minuters promenad från Fujisan och Kozu Island Local Museum. Kozushima Port och Kozushima Hot Spring Recreation Center ligger också 2 km härifrån.

   Guest House Nora Hämta priser
   Guest House Nora

   Guest House Nora

     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta pensionat i Kozushima-mura ligger en kvarts promenad från Fujisan, Chichibu Mountain Hiking Course och Kuroshima Hiking Trail. Kozu Island Local Museum och Takowan Beach ligger också 2 km härifrån.

    Guest House Shiyougoro - Hostel Hämta priser
    Guest House Shiyougoro - Hostel

    Guest House Shiyougoro - Hostel

      
     1.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta vandrarhem i Kozushima-mura ligger nära Fujisan och Kozu Island Local Museum. Kozushima Port och Kozushima Hot Spring Recreation Center ligger också 3 km härifrån.

     Karta

     När passar det bäst att utforska Kozushima-mura?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Kozushima-mura, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Kozushima-mura brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är augusti och september, medan de torraste är december och januari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 17°C under dagen och -2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 265 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 292 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 30°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 342 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 256 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Kozushima-mura ligger på 1155 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma