Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 apr. - 12 apr.
Nästa helg
17 apr. - 19 apr.

Koya hotell

Koyasan Syukubo Ekoin Hämta priser
Koyasan Syukubo Ekoin

Koyasan Syukubo Ekoin

497 Koyasan, Koya, Wakayama-ken
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta pensionat ligger i ett historiskt område, en kvarts promenad från Karukayado Temple, Kongobuji-templet och Koyasan-universitetet. Koyasan Reihokans museum ligger 1,3 km härifrån.

  KOYASAN SEKISHOIN Hämta priser
  KOYASAN SEKISHOIN

  KOYASAN SEKISHOIN

  571 Koyasan, Ito-gun, Koya, Wakayama
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta ryokan ligger i Koya, en kvarts promenad från Kongō Sanmai-ins tempel, Kongobuji-templet och Koyasan-universitetet. Konpon Daito-pagodan och Okunoin-mausuleet ligger dessutom 2 km härifrån.

   KOYASAN SAINAN-IN Hämta priser
   KOYASAN SAINAN-IN

   KOYASAN SAINAN-IN

   249 KOYASAN, Koya, WAKAYAMA PREFECTURE
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta ryokan i Koya ligger 0,7 km från Koyasan Reihokans museum och 4,4 km från Mount Koyasan. Danjo Garan Temple och Koyasan Daishi Kyokai ligger också tio minuter härifrån.

    Koyasan Saizenin Hämta priser
    Koyasan Saizenin

    Koyasan Saizenin

    154 Koyasan, Ito-gun, Koya, Wakayama
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta ryokan i ett historiskt område ligger 0,2 km från Danjo Garan Temple och 4,1 km från Mount Koyasan. Konpon Daito-pagodan och Kongobuji-templet ligger också tio minuter härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Koya


     Du funderar alltså på att åka till Koya? Om du vill hitta ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 17 hotell och andra boendealternativ i Koya.


     Topphotell och andra boendealternativ i Koya


     Det går lätt att hitta någonstans att bo i Koya med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna gillar detta hotell i Koya och nämner ofta deras gratis frukost:

     • Koyasan Syukubo Kumagaiji

     Utforska Koya


     Det kulturella Koya är känt för sina tempel, sina rundturer och sina trädgårdar. Populära sevärdheter i Koya med omnejd:

     • Okunoin-mausuleet
     • Okunoin Temple
     • Karukayado Temple
     • Koyasan-universitetet
     • Kongobuji-templet
     • Konpon Daito-pagodan
     • Tokugawa Mausoleum

     När du planerar din resa till Koya kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Osaka (KIX-Kansai Intl.). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Koya?


     Om du undrar när det är bäst att resa till Koya, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Koya brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är augusti och juli, medan de torraste är december och mars.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och 2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 13 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 32°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 16 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 11 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Koya ligger på 49 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma