Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
30 okt. - 1 nov.

Komono hotell

AQUA x IGNIS Hämta priser
AQUA x IGNIS

AQUA x IGNIS

4800-1 Komono, Komono
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta ryokan i Komono ligger mindre än 2 km från Suzuka Quasi-National Park och Yunoyama Onsen. Gozaisho linbana ligger 4 km härifrån. Yunoyama-Onsen station ligger på 10 minuters gångavstånd.

  Irodori-Koyo Hämta priser
  Irodori-Koyo

  Irodori-Koyo

  8497 Komono, Komono, Mie
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell ligger i Komono, 0,6 km från Gozaisho linbana.

   SHIKANOYU HOTEL Hämta priser
   SHIKANOYU HOTEL

   SHIKANOYU HOTEL

   8520-1 Komono, Komono, Mie
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta ryokan med golfbana i Komono ligger nära Suzuka Quasi-National Park och Yunoyama Onsen. Gozaisho linbana och Gozaisho-dake ligger också 5 km härifrån.

    Hotel Yunomoto Hämta priser
    Hotel Yunomoto

    Hotel Yunomoto

    8497 Komono, Komono, Mie
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta ryokan ligger vid strandpromenaden, 0,7 km från Gozaisho linbana.

     Karta

     Hitta hotell i Komono


     Du funderar alltså på att semestra i Komono? Om du vill hitta ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 6 hotell och andra boendealternativ i Komono.


     Utforska Komono


     I Komono finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Komono med omnejd:

     • Yunoyama Onsen
     • Gozaisho linbana
     • Helgedomen i Tsubaki
     • Tarusaka Park
     • Yokkaichi Municipal Museum
     • Ryosen Golf Club
     • Suzuka Flower Park

     När du planerar resan till Komono kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Nagoya (NGO-Chubu Centrair Intl.). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Komono?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Komono, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Komono brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juni och november, medan de torraste är december och januari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och 1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 8 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 10 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 24°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Komono är 35 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma