Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

Komono hotell

AQUA x IGNIS 3 065 kr
AQUA x IGNIS

AQUA x IGNIS

4800-1 Komono, Komono
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta ryokan i Komono ligger 0,1 km från Yunoyama Onsen och 4 km från Gozaisho linbana. Helgedomen i Tsubaki och Sasaki Nobutsuna Memorial ligger också mindre än två mil härifrån. Yunoyama-Onsen station ligger på 10 minuters gångavstånd.

  SHIKANOYU HOTEL 2 299 kr
  SHIKANOYU HOTEL

  SHIKANOYU HOTEL

  8520-1 Komono, Komono, Mie
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta ryokan med golfbana i Komono ligger mindre än 2 km från Gozaisho linbana och Yunoyama Onsen. Gozaisho-dake ligger 1,8 km härifrån.

   Hotel Yunomoto 1 341 kr
   Hotel Yunomoto

   Hotel Yunomoto

   8497 Komono, Komono, Mie
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta ryokan ligger vid strandpromenaden, 0,7 km från Gozaisho linbana.

    Hotel Wellness Suzukaji 853 kr
    Hotel Wellness Suzukaji

    Hotel Wellness Suzukaji

    8474-177, Aza Eda, Oaza Komono, Komono, Mie
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Komono ligger 2,7 km från Yunoyama Onsen och mindre än en mil från Gozaisho linbana och Gozaisho-dake. Yokkaichi Municipal Museum och Helgedomen i Tsubaki ligger också mindre än 15 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Komono


     Du funderar alltså på att semestra i Komono? Om du vill hitta ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 6 hotell och andra boendealternativ i Komono.


     Utforska Komono


     I Komono finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Komono med omnejd:

     • Yunoyama Onsen
     • Gozaisho linbana
     • Helgedomen i Tsubaki
     • Tarusaka Park
     • Yokkaichi Municipal Museum
     • Ryosen Golf Club
     • Suzuka Flower Park

     När du planerar resan till Komono kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Nagoya (NGO-Chubu Centrair Intl.). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Komono?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Komono, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Komono brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juni och november, medan de torraste är december och januari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och 1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 8 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 10 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 24°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Komono är 35 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma