Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
14 aug. - 16 aug.
Nästa helg
21 aug. - 23 aug.

Komaki hotell

Meitetsu Komaki Hotel Hämta priser
Meitetsu Komaki Hotel

Meitetsu Komaki Hotel

1-260, Chuo, Komaki, Aichi
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Komaki ligger mindre än 2 km från Meiji Mura och Mt Komaki. Park Arena Komaki och Honen Matsuri ligger också 5 km härifrån. Komaki station ligger på 5 minuters gångavstånd och till Komakiguchi station promenerar du på 10 minuter.

  Castle Inn Komaki 811 kr
  Castle Inn Komaki

  Castle Inn Komaki

  Akebonocho127, Komaki, Aichi
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Komaki ligger mindre än 15 km från Inuyama slott, Nagoyas slott och Oasis 21. Mindre än 15 km härifrån hittar du Nagoyas domkyrka och Nagoyas tv-torn. Komaki station ligger på 28 minuters gångavstånd.

   HOTEL JOY -ADULT ONLY 463 kr
   HOTEL JOY -ADULT ONLY

   HOTEL JOY -ADULT ONLY

   802-1 Muranaka, Komaki, Aichi
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Komaki ligger 15 minuters promenad från Meiji Mura och Park Arena Komaki. Mt Komaki och Honen Matsuri ligger också 5 km härifrån.

    Route-Inn Grantia Komaki 942 kr
    Route-Inn Grantia Komaki

    Route-Inn Grantia Komaki

    2-33, Shin-koki, Komaki, Aichi-ken
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Komaki ligger 0,3 km från Meiji Mura och mindre än 5 km från Mt Komaki och Park Arena Komaki. Airport Walk Nagoya och Honen Matsuri ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Komaki


     Det är busenkelt att hitta någonstans att bo i Komaki med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Resenärerna brukar uppskatta detta hotell i Komaki och framför allt poolen:

     • Route-Inn Grantia Komaki

     Resenärer som bor på detta hotell i Komaki brukar tycka om fitnesscentret:

     • Route-Inn Grantia Komaki

     Utforska Komaki


     I Komaki finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Komaki med omnejd:

     • Honen Matsuri
     • Park Arena Komaki
     • Menard Art Museum
     • Mt Komaki
     • Meiji Mura
     • Urakuen
     • Shimin Shiki no Mori

     När du planerar din resa till Komaki kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Nagoya (NKM-Komaki). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Komaki?


     Om du undrar när det är bäst att resa till Komaki, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Komaki brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juli och augusti, medan de torraste är december och januari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 17°C under dagen och 1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 258 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 307 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 343 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 232 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Komaki ligger på 1140 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma