Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

Koilani hotell

Koilani Gardens 316 kr
Koilani Gardens

Koilani Gardens

Main Road, Koilani, Limassol
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Denna lägenhet i Koilani ligger 9,2 km från Millomeris-vattenfallet och 15 km från Caledonia Falls. Troodos och Olympus ligger också mindre än 25 km härifrån.

  Xenios Guesthouse Hämta priser
  Xenios Guesthouse

  Xenios Guesthouse

  Panagias Eleousis 4, Koilani
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta pensionat i Koilani ligger 9,1 km från Millomeris-vattenfallet och mindre än två mil från Caledonia Falls och Troodos. Olympus och Cyperns vinmuseum ligger också mindre än tre mil härifrån.

   Mediterranean Beach Hotel 987 kr
   Mediterranean Beach Hotel

   Mediterranean Beach Hotel

   71 Amathus Avenue, Agios Tychonas, Limassol
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell vid stranden ligger i anslutning till ett shoppingcenter i Limassol, mindre än 2 km från Castellas strand och Amathusstrand. Amathus ruiner och Sankta Annas kyrka ligger också 3 km härifrån.

    The Royal Apollonia 1 465 kr
    The Royal Apollonia

    The Royal Apollonia

    Georgiou A, Str Patamos Germasogias, Limassol
      
     5.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell vid stranden ligger i anslutning till ett shoppingcenter i Germasogeia, fem kilometer från Dasoudi Beach, Limassols zoo och Amathusstrand. Cyperns teknologiska universitet och Amathus ruiner ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Koilani


     Många resenärer vill se Koilani, men om du tycker det är svårt att hitta boende och letar efter andra alternativ, kan dessa närbelägna städer vara ett bra val.

     • 2 hotell i Silíkou
     • 2 hotell i Vouni
     • 2 hotell i Lofou

     Utforska Koilani


     I Koilani finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Koilani med omnejd:

     • Kourions ruiner
     • Limassol fästning
     • Millomeris-vattenfallet
     • Olympus
     • Sankt Nikolaus på takets kyrka
     • Panagia Podithou-kyrkan
     • Apollon Ylatis Fristad

     När du planerar resan till Koilani kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Pafos (PFO-Paphos Intl.). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Koilani?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Koilani, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Koilani brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är januari och november, medan de torraste är september och oktober.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 20°C under dagen och 8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 19 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 11°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 4 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 1 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 9°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 16 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Koilani ligger på 40 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma