Billiga hotell i Kingori - 81 att välja från

Hotell från 1 873 kr

Kolla hotellpriser i Kingori

Kingori hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Kingori
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Utforska Kingori

I Kingori finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Kingori med omnejd:

  • Ngurdotokratern
  • Arusha nationalpark
  • Kilimanjaro Golf Club

När du förebereder din resa till Kingori kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Kilimanjaro (JRO-Kilimanjaro Intl.). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.

När passar det bäst att utforska Kingori?

Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Kingori, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Kingori brukar vara februari och januari, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är maj och december, medan de torraste är juli och augusti.

Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 10 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 15°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 11 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 28°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 3 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 15°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 10 millimeter.
  • Den genomsnittliga nederbörden under året i Kingori ligger på 34 millimeter.