Resor till Arusha

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Arusha med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Arusha

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Arusha
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Arusha

Flyg och hotell i Arusha

MrJet ordnar allt från flyg och hotell till Arusha till alla oförglömliga upplevelser under vistelsen så att din semester i Arusha blir precis så som du önskar.

Om du bokar någon av våra paketresor till Arusha, det vill säga både flygbiljetter och hotellrum med oss, kan du spara pengar.

Kolla igenom vårt utbud av över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden över hela världen. Vart du än åker kan du flyga med stil och lämna stressen bakom dig.

Och glöm inte att om du bokar ett paketerbjudande genom MrJet och får syn på ett billigare erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så möter vi det och och återbetalar skillnaden enligt vår prisgaranti. Du har allt att vinna!

Carpe diem! Fånga dagen och ta fram dina resväskor. Spännande äventyr väntar dig överallt och vi kan hjälpa dig att hitta dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Arusha

På en resa till Arusha finns en mängd saker att se och göra för alla resenärer.

Ofta är det människorna i en stad som gör den speciell. I den här delen av Tanzania bor det omkring 340 000 personer.

Arusha ligger 480 km nordväst om landets huvudstad, Dar es Salaam, och 30 km väster om Sanya Juu.

Är det dags att ha lite egentid? Då är den vackra naturen på Arusha nationalpark och Ngurdotokratern det perfekta botemedlet. Berget Meru är en annan enastående plats med oslagbara vyer.

Gå och se de unika föremålen på Arusha självständighetsmuseum. Här kan du lära dig en mängd nya saker i en lugn atmosfär.

Uhuru-monumentet är ett av de mest omtyckta minnesmärkena i Arusha och ger dig möjlighet att lära dig lite mer om områdets historia.

Tillbringa en eftermiddag på de gröna banorna på Kilimanjaro Golf Club och ha lite roligt samtidigt som du lättar stressen och får frisk luft.

Är du ivrig att se allt som den här destinationen har att erbjuda? Arusha Golf Course är en mindre välkänd attraktion som du kanske har glömt bort.