Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
6 nov. - 8 nov.

Khalapur hotell

Novotel Imagica Khopoli Hotel 807 kr
Novotel Imagica Khopoli Hotel

Novotel Imagica Khopoli Hotel

   
  5.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga hotell i Khalapur ligger 0,1 km från Adlabs Imagica, samt mindre än 25 km från Della Adventure och Monkey Hill. Shooting Point och Ryewood-parken ligger också mindre än 25 km härifrån.

  Gujarat Bhavan Hotel 424 kr
  Gujarat Bhavan Hotel

  Gujarat Bhavan Hotel

    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell erbjuder centralt och familjevänligt boende. I regionen hittar du sevärdheter som Karnala Bird Sanctuary.

   Horseland Hotel & Mountain Spa Hämta priser
   Horseland Hotel & Mountain Spa

   Horseland Hotel & Mountain Spa

     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna resort i Khalapur ligger 42,6 km från Adlabs Imagica och 47,6 km från Titwala Ganesh Mandir.

    Durshet Forest A Nature Trails resort Hämta priser
    Durshet Forest A Nature Trails resort

    Durshet Forest A Nature Trails resort

      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna resort i Khalapur ligger 8,2 km från Adlabs Imagica och mindre än tre mil från Shooting Point och Tamhini Ghat. Della Adventure och Tiger Point ligger också mindre än fyra mil härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Khalapur

     Om du bestämt att Khalapur är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Khalapur på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Khalapur

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Khalapur, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Khalapur. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Khalapur

     Väl framme i Khalapur väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Khalapur. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Khalapur att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma