Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 juli - 12 juli
Nästa helg
17 juli - 19 juli

Kendall hotell

Fontainebleau Miami Beach 2 418 kr
Fontainebleau Miami Beach

Fontainebleau Miami Beach

4441 Collins Avenue, Miami Beach, FL
   
  4.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell vid stranden ligger i ett historiskt område i Mid Beach, en kvarts promenad från 41st Street och Miami Beach Boardwalk. Collins Avenue Shopping Area och Miami Beach Convention Center ligger också 5 km härifrån.

  Nautilus by Arlo 1 214 kr
  Nautilus by Arlo

  Nautilus by Arlo

  1825 Collins Avenue, Miami Beach, FL
    
   4.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell på stranden i South Beach ligger fem minuters promenad från Collins Avenue Shopping Area, Miami Beach Boardwalk och Espanola Way och Washington Avenue. Miami Beach Convention Center och Lincoln Road Mall ligger också tio minuter härifrån.

   Grand Beach Hotel 1 608 kr
   Recension från 24 dec. 2017
   Se information
    
   Grand Beach Hotel

   Grand Beach Hotel

   4835 Collins Ave, Miami Beach, FL
     
    4,0 av 5
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Trevligt hotell! Väldigt lugnt. Kö till hissar som inte alltid fungerade.

    Loews Miami Beach Hotel – South Beach 2 629 kr
    Loews Miami Beach Hotel – South Beach

    Loews Miami Beach Hotel – South Beach

    1601 Collins Ave, Miami Beach, FL
      
     4.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell på stranden i South Beach ligger fem minuters promenad från Collins Avenue Shopping Area, Miami Beach Boardwalk och Espanola Way och Washington Avenue. Lincoln Road Mall och Ocean Drive ligger också tio minuter härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Kendall


     Många turister vill besöka Kendall, men om du tycker det är svårt att hitta boende och letar efter andra alternativ, kan dessa närbelägna städer vara något för dig.

     • 6 hotell i Pinecrest
     • 5 hotell i Palmetto Bay
     • 2 hotell i Perrine

     Utforska Kendall


     I Kendall finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Kendall med omnejd:

     • Vizcaya Museum and Gardens
     • PortMiami
     • Dadeland Mall
     • Zoo Miami
     • Frost konstmuseum
     • Miracle Mile
     • Miami Seaquarium

     När du planerar din resa till Kendall kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Miami, Florida (MIA-Miami Intl.). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Kendall?


     Om du undrar när det är bäst att besöka Kendall, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Kendall brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och december. De regnigaste månaderna är september och juni, medan de torraste är januari och december.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 28°C under dagen och 15°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 174 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 32°C under dagen och 19°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 462 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 24°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 641 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 16°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 296 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Kendall är 1573 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma