Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
25 sep. - 27 sep.
Nästa helg
2 okt. - 4 okt.

Keelung hotell

Evergreen Laurel Hotel Keelung 1 380 kr
Evergreen Laurel Hotel Keelung

Evergreen Laurel Hotel Keelung

62-1, Chung Cheng Road, Keelung
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i centrala Keelung ligger tio minuters promenad från Huzi Shan och Keelungs hamn. Keelungs nattmarknad ligger 0,9 km härifrån. Keelung station ligger på 14 minuters gångavstånd.

  LIGHT INN - Hostel 362 kr
  LIGHT INN - Hostel

  LIGHT INN - Hostel

  6F.-1, No. 87, Ai 3rd Rd., Renai Dist, Keelung
    
   2.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta vandrarhem i Ren'ai ligger fem minuters promenad från Huzi Shan och Keelungs nattmarknad. Keelungs hamn ligger 1,5 km härifrån. Keelung station ligger på 8 minuters gångavstånd.

   How Fun Keelung 61 523 kr
   How Fun Keelung 61

   How Fun Keelung 61

   No. 61, Guanhai Street, Keelung
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta pensionat i Keelung ligger 1,6 km från Wangyougus utsiktsplats och 4,8 km från Shen’ao Elephant Trunk Rock. Heping Island-parken och Guanyinstatyn ligger dessutom mindre än en mil härifrån. Badouzi ligger på 20 minuters gångavstånd.

    Keelung Imperial Hotel 528 kr
    Keelung Imperial Hotel

    Keelung Imperial Hotel

    No.18, Ln. 49, Ai 3rd Rd, Ren'ai District, Keelung
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Ren'ai ligger nära Keelungs nattmarknad och Dianjitemplet. Guanyinstatyn ligger 1,3 km härifrån. Keelung station ligger på 8 minuters gångavstånd.

     Karta

     Hitta hotell i Keelung


     Du tänker alltså semestra i Keelung? Om du vill ha ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att hitta ett ställe nära höjdpunkter såsom Miaokou Night Market. Du kan välja bland 20 hotell och andra boendealternativ i Keelung.


     Topphotell och andra boendealternativ i Keelung


     Det är busenkelt att hitta någonstans att bo i Keelung med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna tycker om dessa hotell i Keelung, och framför allt deras gratis frukost:

     • Herb Art Hotel
     • Keelung Imperial Hotel
     • Polaris Motel

     Resenärerna brukar tycka om detta hotell i Keelung och framför allt poolen:

     • Evergreen Laurel Hotel Keelung

     Resenärer som bor på detta hotell i Keelung brukar uppskatta fitnesscentret:

     • Evergreen Laurel Hotel Keelung

     Utforska Keelung


     Det vackra Keelung är känt för sin hamn och sina promenadvänliga gator. Populära sevärdheter i Keelung med omnejd:

     • Miaokou Night Market
     • Shihciouling Fort
     • Yangming Oceanic Culture and Art Museum
     • Dianjitemplet
     • Zhongzheng Park
     • Guanyinstatyn
     • Keelungs hamn

     När du förebereder din resa till Keelung kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Taipei (TSA-Songshan). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Keelung?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Keelung, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Keelung brukar vara juli och augusti, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är juni och september, medan de torraste är december och november.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 24°C under dagen och 12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 16 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 16°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 22 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 28 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 13°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 11 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Keelung ligger på 77 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma