Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Kariya hotell

Meitetsu Inn Kariya 595 kr
Meitetsu Inn Kariya

Meitetsu Inn Kariya

1-72 Wakamatsu-cho, Kariya, Aichi-ken
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Kariya ligger tio minuters promenad från Kariya City Traffic Park och Kariya City Art Museum. Mindre än tre mil härifrån hittar du dessutom Nippon Gaishi Hall och LEGOLAND Japan. Kariya station ligger på 3 minuters gångavstånd och till Kariya Shi station promenerar du på 20 minuter.

  Comfort Hotel Kariya Hämta priser
  Comfort Hotel Kariya

  Comfort Hotel Kariya

  1-8-1 Aioi-cho, Kariya, Aichi-ken
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Kariya ligger 15 minuters promenad från Kariya City Traffic Park och Kariya City Art Museum. Chiryu Shrine ligger 3,8 km härifrån. Kariya station ligger bara 4 minuter härifrån till fots.

   Hotel K's Popolo Adult Only Hämta priser
   Hotel K's Popolo Adult Only

   Hotel K's Popolo Adult Only

   2-5, Kohamada, Kariya, Aichi (prefecture)
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Kariya ligger mindre än 5 km från Kariya City Art Museum, Kariya City Traffic Park och Odai Park. Takahama Tile Art Museum ligger 4,9 km härifrån. Ogakie station ligger på 8 minuters gångavstånd och till Yoshihama station promenerar du på 23 minuter.

    Ace Inn Kariya Hämta priser
    Ace Inn Kariya

    Ace Inn Kariya

    2-54 Wakamatsu-cho, Kariya, Aichi-ken
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i affärskvarteren ligger en kvarts promenad från Kariya City Art Museum och Kariya City Traffic Park. Chiryu Shrine och Odai Park ligger också 5 km härifrån. Kariya station ligger på 6 minuters gångavstånd och till Kariya Shi station promenerar du på 16 minuter.

     Karta

     Hitta hotell i Kariya


     Det är absolut värt att besöka Kariya, men om du inte hittar något boende och behöver andra alternativ, kan denna närbelägna stad vara en bra lösning.

     • 3 hotell i Chiryu

     Topphotell och andra boendealternativ i Kariya


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Kariya med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna tycker om dessa hotell i Kariya, och bland annat deras gratis frukost:

     • Comfort Hotel Kariya
     • Meitetsu Inn Kariya
     • Ace Inn Kariya

     Utforska Kariya


     I Kariya finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Kariya med omnejd:

     • Kariya City Traffic Park
     • Kariya City Art Museum
     • Atsuta Jingūs helgedom
     • Osu
     • Nagoyas slott
     • Toyotas industri- och teknikmuseum
     • Nagoyas hamnakvarium

     När du förebereder din resa till Kariya kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Nagoya (NGO-Chubu Centrair Intl.). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Kariya?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Kariya, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Kariya brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juli och augusti, medan de torraste är december och januari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 17°C under dagen och 1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 258 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 307 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 343 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 232 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Kariya ligger på 1140 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma