Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
29 maj - 31 maj
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Kannávia hotell

Lioness' Fountain Villa Hämta priser
Lioness' Fountain Villa

Lioness' Fountain Villa

28th Octovriou Street, Kannávia
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna villa i Kannávia ligger i samma område som Panagia Podithou-kyrkan och Sankt Nikolaus på takets kyrka. Sevärdheter i regionen inkluderar även Troodos och Olympus.

  Poed Residences 655 kr
  Poed Residences

  Poed Residences

  Aidonion, Platres, Limassol
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta lägenhetshotell i Platres ligger 2,1 km från Millomeris-vattenfallet och 3,2 km från Caledonia Falls. Troodos och Olympus ligger också mindre än 15 km härifrån.

   Forest Park Hotel 734 kr
   Forest Park Hotel

   Forest Park Hotel

   62 Spyrou Kyprianou Street, Platres
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta familjevänliga hotell i bergen i Platres ligger mindre än 5 km från Millomeris-vattenfallet och Caledonia Falls. Olympus och Troodos ligger också mindre än 15 km härifrån.

    Meleni Cottage Houses Hämta priser
    Meleni Cottage Houses

    Meleni Cottage Houses

    Papagianni Christoforou 21, Parekklisia, Limassol
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Denna stuga i Parekklisia ligger 3 km från Sankta Annas kyrka och mindre än en mil från Amathusstrand och Amathus ruiner. Castellas strand och Galatex strand ligger också mindre än 15 km härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Kannávia


     Det går lätt att hitta någonstans att bo i Kannávia med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Resenärerna brukar tycka om detta hotell i Kannávia och bland annat poolen:

     • Lioness' Fountain Villa

     Resenärer som bor på detta hotell i Kannávia brukar tycka om fitnesscentret:

     • Lioness' Fountain Villa

     Utforska Kannávia


     I Kannávia finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Kannávia med omnejd:

     • Panagia Podithou-kyrkan
     • Sankt Nikolaus på takets kyrka
     • Olympus
     • Millomeris-vattenfallet
     • Machairas kloster
     • Kykkos munkkloster

     När passar det bäst att utforska Kannávia?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Kannávia, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Kannávia brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är januari och februari, medan de torraste är september och oktober.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 20°C under dagen och 8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 19 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 11°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 4 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 1 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 9°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 16 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Kannávia ligger på 40 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma