Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
24 jan. - 26 jan.
Nästa helg
31 jan. - 2 feb.

Kakopetria hotell

Linos Inn Hämta priser
Linos Inn

Linos Inn

34 Palea Kakopetria Str., Kakopetria
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Kakopetria ligger 2 km från Panagia Podithou-kyrkan och 2,2 km från Sankt Nikolaus på takets kyrka. Troodos och Olympus ligger också mindre än två mil härifrån.

  Forest Park Hotel 549 kr
  Forest Park Hotel

  Forest Park Hotel

  62 Spyrou Kyprianou Street, Platres
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta familjevänliga hotell i bergen i Platres ligger mindre än 5 km från Millomeris-vattenfallet och Caledonia Falls. Olympus och Troodos ligger också mindre än 15 km härifrån.

   Troodos Hotel 633 kr
   Troodos Hotel

   Troodos Hotel

   16, Troodos Square, Troodos
     
    2.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell med miljövänlig profil i en nationalpark ligger 0,1 km från Troodos och mindre än 5 km från Olympus och Caledonia Falls. Millomeris-vattenfallet och Sankt Nikolaus på takets kyrka ligger också mindre än två mil härifrån.

    Jubilee Hotel 713 kr
    Jubilee Hotel

    Jubilee Hotel

    Troodos, Troodos
      
     2.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Troodos ligger 0,7 km från Troodos och 2,8 km från Olympus. Caledonia Falls och Millomeris-vattenfallet ligger också mindre än 15 km härifrån.

     Topperbjudanden på budgethotell i Kakopetria

     Linos Inn Hämta priser
     Linos Inn

     Linos Inn

     34 Palea Kakopetria Str., Kakopetria
       
      3.0 av 5.0 Stjärnor

      Detta hotell i Kakopetria ligger 2 km från Panagia Podithou-kyrkan och 2,2 km från Sankt Nikolaus på takets kyrka. Troodos och Olympus ligger också mindre än två mil härifrån.

      Karta

      Topphotell och andra boendealternativ i Kakopetria


      Du kan enkelt hitta boende i Kakopetria med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


      Gästerna brukar gilla detta hotell i Kakopetria och framför allt poolen:

      • Makris Hotel Kakopetria

      Utforska Kakopetria


      Det pittoreska Kakopetria är känt för sina restauranger. Populära sevärdheter i Kakopetria med omnejd:

      • Sankt Nikolaus på takets kyrka
      • Panagia Podithou-kyrkan
      • Olympus
      • Millomeris-vattenfallet
      • Kykkos munkkloster

      När du förebereder din resa till Kakopetria kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Pafos (PFO-Paphos Intl.). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


      När passar det bäst att utforska Kakopetria?


      Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Kakopetria, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Kakopetria brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är januari och februari, medan de torraste är september och oktober.


      Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

      • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 20°C under dagen och 8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 19 millimeter under denna period.
      • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 11°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 4 millimeter.
      • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 1 millimeter.
      • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 9°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 16 millimeter.
      • Den genomsnittliga nederbörden under året i Kakopetria är 40 millimeter.

      Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma