Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
4 dec. - 6 dec.

Kanália hotell

Mykonos No5 Hämta priser
Mykonos No5

Mykonos No5

Mykonos, Mykonos, Mykonos Island
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta pensionat i Mykonos ligger mindre än 3 km från Egeiska öarna, Ornos strand och Agios Ioannis strand. Mykonos väderkvarnar och Psarou strand ligger också 5 km härifrån.

  Anemoessa House Hämta priser
  Anemoessa House

  Anemoessa House

  Mykonos, Mykonos Island
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Denna semesterbostad nära stranden ligger en kvarts promenad från Egeiska öarna och Ornos strand. Mykonos gamla hamn och Agios Ioannis strand ligger också 5 km härifrån.

   Villa Maroon VI by The Pearls Collection Hämta priser
   Villa Maroon VI by The Pearls Collection

   Villa Maroon VI by The Pearls Collection

   Kanalia, Mykonos, South Aegean
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Denna villa i Mykonos ligger mindre än 2 km från Egeiska öarna och Ornos strand. Agios Ioannis strand och Mykonos väderkvarnar ligger också 5 km härifrån.

    Lolita Sunset view villa Hämta priser
    Lolita Sunset view villa

    Lolita Sunset view villa

    West Kanalia, Cavo Delos complex, Mykonos, Aegean Islands
      
     4.5 av 5.0 Stjärnor

     Denna villa i lyxstil i Mykonos ligger 0,1 km från Egeiska öarna och mindre än 5 km från Ornos strand och Agios Ioannis strand. Kórfos och Megali Ammos strand ligger också 5 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Kanália

     Om du bestämt att Kanália är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Kanália på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Kanália

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Kanália, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Kanália. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Kanália

     Väl framme i Kanália väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Kanália. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Kanália att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma