Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
2 okt. - 4 okt.
Nästa helg
9 okt. - 11 okt.

Kameoka hotell

Ryokan Sumiya Kihoan Hämta priser
Ryokan Sumiya Kihoan

Ryokan Sumiya Kihoan

Yunohana Onsen Kameoka, Kameoka, Kyoto-fu
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta ryokan med spa i Kameoka ligger 4,6 km från Kameoka Sports Ground och 4,8 km från Kaya No Sato. Templet Anaoji och Kameyama Castle Ruins ligger också mindre än en mil härifrån.

  Yunohana Resort Suisen Hämta priser
  Yunohana Resort Suisen

  Yunohana Resort Suisen

  6-3, Inoshiri, Ashinoyama, Hiedano-cho, Kameoka, Kyoto-fu
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell med spa i Kameoka ligger 4,2 km från Kameoka Sports Ground och 4,9 km från Templet Anaoji. Kaya No Sato och Kameyama Castle Ruins ligger också mindre än en mil härifrån.

   Satoyama no Kyujitsu Kyoto Keburikawa Hämta priser
   Satoyama no Kyujitsu Kyoto Keburikawa

   Satoyama no Kyujitsu Kyoto Keburikawa

   1-1 Hiramatsu Dorogabuchi Honme-cho, Kameoka, Kyoto
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta ryokan i Kameoka ligger 4,8 km från Kaya No Sato och mindre än en mil från Kameoka Sports Ground och Templet Anaoji. Kameyama Castle Ruins och Nango Park ligger också mindre än en mil härifrån.

    Syoenso Hozugawatei Hämta priser
    Syoenso Hozugawatei

    Syoenso Hozugawatei

    1-4 Nagareda, Ashinoyama, Kameoka, Kyoto
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta ryokan i Kameoka ligger 4,2 km från Kameoka Sports Ground och 4,9 km från Templet Anaoji. Kaya No Sato och Kameyama Castle Ruins ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Kameoka


     Du tänker alltså resa till Kameoka? Om du vill ha ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 5 hotell och andra sorters boenden i Kameoka.


     Topphotell och andra boendealternativ i Kameoka


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Kameoka med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna uppskattar dessa hotell i Kameoka, och bland annat deras gratis frukost:

     • Shoenso Hozugawatei
     • Satoyama no Kyujitsu Kyoto Keburikawa
     • Yunohana Resort Suisen

     Resenärerna brukar gilla detta hotell i Kameoka och bland annat poolen:

     • Ryokan Sumiya Kihoan

     Utforska Kameoka


     I Kameoka finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Kameoka med omnejd:

     • Kameoka Sports Ground
     • Templet Anaoji
     • Kameyama Castle Ruins
     • Nango Park
     • Kokushoji Temple
     • Izumodai Shrine
     • Kaya No Sato

     När du planerar resan till Kameoka kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Osaka (ITM-Itami). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Kameoka?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Kameoka, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Kameoka brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juli och augusti, medan de torraste är december och januari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och 1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 265 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 307 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 343 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 240 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Kameoka ligger på 1155 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma