Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
3 apr. - 5 apr.
Nästa helg
10 apr. - 12 apr.

Kakamigahara hotell

Hotel Fine Garden Gifu - Adults Only Hämta priser
Hotel Fine Garden Gifu - Adults Only

Hotel Fine Garden Gifu - Adults Only

2-25 Nakakayaba-cho, Kakamigahara, Gifu-ken
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i ett shoppingområde ligger 0,8 km från Hayashihonten Sake Brewery och mindre än 5 km från Aquatotto Aquarium och Oasis Park. Kakamigahara Aerospace Science Museum ligger 4,5 km härifrån.

  Hotel Route-Inn Kakamigahara Hämta priser
  Hotel Route-Inn Kakamigahara

  Hotel Route-Inn Kakamigahara

  1-97-1, Shinsakae-machi, Sohara, Kakamigahara, Gifu-ken
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Kakamigahara ligger 4,1 km från Hayashihonten Sake Brewery och mindre än en mil från Inuyama slott och Kakamigahara Aerospace Science Museum. Naito Museum of Pharmaceutical Science and Industry och Sankoinari Shrine ligger också mindre än en mil härifrån. Sohara station ligger på 13 minuters gångavstånd.

   Hotel Birthday Kakamigahara - Adults Only Hämta priser
   Hotel Birthday Kakamigahara - Adults Only

   Hotel Birthday Kakamigahara - Adults Only

   5-2 Maedo Higashimachi, Kakamigahara, Gifu
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Kakamigahara ligger 3,3 km från Kakamigahara Aerospace Science Museum och 4,9 km från Sankoinari Shrine. Inuyama slott och Ongakuji Temple ligger också mindre än en mil härifrån.

    Syunjuan Hasshokaku Mizunowo Hämta priser
    Syunjuan Hasshokaku Mizunowo

    Syunjuan Hasshokaku Mizunowo

    6-264 Unuma-minami-machi, Kakamigahara, Gifu-ken
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i ett historiskt område ligger mindre än 2 km från Zuizenji Temple och Inuyama slott. Daisyoji Temple och Haritsuna Shrine ligger också 2 km härifrån. Shin Unuma station ligger på 6 minuters gångavstånd och till Inuyamayuen station promenerar du på 7 minuter.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Kakamigahara


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Kakamigahara med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna uppskattar detta hotell i Kakamigahara och särskilt deras gratis frukost:

     • Hotel Route-Inn Kakamigahara

     Utforska Kakamigahara


     I Kakamigahara finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Kakamigahara med omnejd:

     • Kakamigahara Aerospace Science Museum
     • Hayashihonten Sake Brewery
     • Naito Museum of Pharmaceutical Science and Industry
     • Aquatotto Aquarium
     • Oasis Park
     • Nagoyas slott
     • Toyotas industri- och teknikmuseum

     När du planerar resan till Kakamigahara kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Nagoya (NKM-Komaki). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Kakamigahara?


     Om du funderar på när det är bäst att besöka Kakamigahara, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Kakamigahara brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är augusti och juli, medan de torraste är december och januari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 17°C under dagen och 1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 258 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 307 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 343 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 232 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Kakamigahara ligger på 1140 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma