Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
4 dec. - 6 dec.
Nästa helg
11 dec. - 13 dec.

Kabayama hotell

Miru Niseko Hämta priser
Miru Niseko

Miru Niseko

   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i en förort ligger 1,9 km från Annupuri och 3,5 km från Niseko Mountain Resort Grand Hirafu (skidort). Niseko-Shakotan-Otarukaigan Quasi-National Park ligger 2,9 km härifrån.

  Raku Suisan 10 847 kr
  Raku Suisan

  Raku Suisan

    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta ryokan i Kutchan ligger 1,7 km från Annupuri och 2,7 km från Niseko Mountain Resort Grand Hirafu (skidort). Niseko-Shakotan-Otarukaigan Quasi-National Park ligger 2,1 km härifrån.

   The Orchards Niseko Hämta priser
   The Orchards Niseko

   The Orchards Niseko

     
    4.5 av 5.0 Stjärnor

    Denna stuga i lyxstil i Kutchan ligger mindre än 3 km från Niseko-Shakotan-Otarukaigan Quasi-National Park, Niseko Mountain Resort Grand Hirafu (skidort) och Annupuri. Hangetsusjöns naturpark ligger 4,9 km härifrån.

    Aoyama Lodge Hämta priser
    Aoyama Lodge

    Aoyama Lodge

      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Denna semesterbostad i Kutchan ligger mindre än 3 km från Niseko-Shakotan-Otarukaigan Quasi-National Park, Niseko Mountain Resort Grand Hirafu (skidort) och Annupuri. Niseko Village och Niseko Annupuri International skidanläggning ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Kabayama

     Om du bestämt att Kabayama är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Kabayama på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Kabayama

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Kabayama, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Kabayama. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Kabayama

     Väl framme i Kabayama väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Kabayama. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Kabayama att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma