Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 juli - 12 juli
Nästa helg
17 juli - 19 juli

Jumieges hotell

Domaine Le Clos des Fontaines 1 360 kr
Domaine Le Clos des Fontaines

Domaine Le Clos des Fontaines

   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga hotell i Jumieges ligger vid flodpromenaden, 0,3 km från Jumieges kloster och mindre än en mil från Caresse de Tigre och Château du Taillis. Centre d'Art Contemporain och Fontenelle-klostret ligger också mindre än 15 km härifrån.

  Mobil Home Louise Bonne Rouge Hämta priser
  Mobil Home Louise Bonne Rouge

  Mobil Home Louise Bonne Rouge

  2699 Route du conihout, Jumieges
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna camping i Jumieges ligger 2,6 km från Jumieges kloster och mindre än en mil från Château du Taillis och Caresse de Tigre. Mindre än två mil härifrån hittar du dessutom Fontenelle-klostret och Eglise Notre Dame.

   La Bonne Famille Hämta priser
   La Bonne Famille

   La Bonne Famille

   107 RUE GUILLAUME LE CONQUERANT, Jumieges
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta pensionat i Jumieges ligger 0,1 km från Jumieges kloster och mindre än en mil från Château du Taillis och Caresse de Tigre. Centre d'Art Contemporain och Fontenelle-klostret ligger också mindre än 15 km härifrån.

    La Maison du Bonheur Hämta priser
    La Maison du Bonheur

    La Maison du Bonheur

    2699 Route du conihout, Jumieges
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna semesterbostad vid sjön ligger 2,6 km från Jumieges kloster och mindre än en mil från Château du Taillis och Caresse de Tigre. Centre d'Art Contemporain och Fontenelle-klostret ligger också mindre än två mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Jumieges


     Du funderar alltså på att resa till Jumieges? Om du vill hitta ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 5 hotell och andra boendealternativ i Jumieges.


     Topphotell och andra boendealternativ i Jumieges


     Det går lätt att hitta boende i Jumieges med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna brukar uppskatta detta hotell i Jumieges och framför allt poolen:

     • Domaine Le Clos des Fontaines

     Utforska Jumieges


     I Jumieges finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Jumieges med omnejd:

     • Jumieges kloster
     • Caresse de Tigre
     • Centre d'Art Contemporain
     • Forêt Domaniale de Roumare
     • Fontenelle-klostret
     • Eglise Notre Dame
     • Musée Victor Hugo

     När du förebereder din resa till Jumieges kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Rouen (URO-Rouen - Seine Valley). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Jumieges?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Jumieges, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Jumieges brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är augusti och juli, medan de torraste är mars och februari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 12°C under dagen och 0°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 7 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 7 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 22°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 17°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Jumieges är 32 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma