Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

Jaguaripe hotell

Hotel Fazenda Recanto Hämta priser
Hotel Fazenda Recanto

Hotel Fazenda Recanto

Estrada de Salinas da Margarida KM08, Jaguaripe
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell har direkt tillgång till stranden i Jaguaripe och ligger ungefär fem mil från Nosso Senhor de Vera Cruz ruiner, Bica Fountain och Piedade Church.

  Wish Hotel da Bahia 749 kr
  Wish Hotel da Bahia

  Wish Hotel da Bahia

    
   4.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta familjevänliga hotell nära stranden i Salvador ligger mindre än 2 km från Baía de Todos os Santos och Mercado Modelo. Porto da Barra-stranden och Farol da Barras strand ligger också 5 km härifrån.

   Fera Palace Hotel 1 289 kr
   Fera Palace Hotel

   Fera Palace Hotel

     
    4.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i lyxstil i Comercio ligger tio minuters promenad från Castro Alves-torget och Mercado Modelo. Porto da Barra-stranden och Farol da Barras strand ligger också 5 km härifrån.

    Vila Gale Salvador 631 kr
    Vila Gale Salvador

    Vila Gale Salvador

    Rua Morro do Escravo Miguel 320, Ondina, Salvador, BA
      
     4.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i lyxstil ligger i Barra, mindre än 3 km från Farol da Barras strand, Porto da Barra-stranden och Bahias federala universitet. Lacerda-hissen och Mercado Modelo ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Utforska Jaguaripe


     I Jaguaripe finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Jaguaripe med omnejd:

     • Ponta do Garcez-stranden
     • Itaparica Island
     • Guaibim-stranden
     • Ponta do Curral-stranden
     • Antonio Sereia Municipal Stadium
     • Olivia Barradas kulturcentrum
     • Kyrkan Madonna della Defesa

     När du planerar resan till Jaguaripe kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Valenca (VAL). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Jaguaripe?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Jaguaripe, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Jaguaripe brukar vara mars och februari, och de kallaste augusti och juli. De regnigaste månaderna är maj och juni, medan de torraste är oktober och januari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 30°C under dagen och 23°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 314 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 474 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 28°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 390 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 319 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Jaguaripe är 1497 millimeter.

     Nya recensioner av hotell i Jaguaripe av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma