Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

Itaparica hotell

Pousada Tropicália 488 kr
Pousada Tropicália

Pousada Tropicália

Avenida Beira Mar 2048 - Ponta De Areia, Itaparica, BA
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta vandrarhem vid stranden i Itaparica ligger mindre än 5 km från Baía de Todos os Santos, Bica Fountain och Piedade Church. Sao Lourencos fästning ligger 4,9 km härifrån.

  Pousada Eclipse Hämta priser
  Pousada Eclipse

  Pousada Eclipse

  Av. Beira Mar 1758, Itaparica, BA
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta vandrarhem i Itaparica ligger 0,2 km från Baía de Todos os Santos och 4,6 km från Bica Fountain. Sao Lourencos fästning och Piedade Church ligger också mindre än en mil härifrån.

   Hus på Itaparica Island - Ponta de Areia Beach Hämta priser
   Hus på Itaparica Island - Ponta de Areia Beach

   Hus på Itaparica Island - Ponta de Areia Beach

     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna semesterbostad med historisk profil på stranden ligger 0,1 km från Baía de Todos os Santos och 4,5 km från Bica Fountain. Piedade Church och Sao Lourencos fästning ligger också mindre än en mil härifrån.

    Itaparica Praia Hotel Hämta priser
    Itaparica Praia Hotel

    Itaparica Praia Hotel

      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Itaparica ligger 0,6 km från Baía de Todos os Santos och mindre än 5 km från Bica Fountain och Piedade Church. Sao Lourencos fästning ligger 4,3 km härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Itaparica


     Det är busenkelt att hitta boende i Itaparica med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna tycker om följande hotell i Itaparica, och i synnerhet deras gratis frukost:

     • Pousada Tropicália
     • Hotel Kirymuré

     Utforska Itaparica


     I Itaparica finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Itaparica med omnejd:

     • Bica Fountain
     • Sao Lourencos fästning
     • Piedade Church
     • Itaparica Island
     • Forte de Santo Antonio da Barra
     • Church of Nosso Senhor do Bonfim
     • Museet för modern konst

     När du förebereder din resa till Itaparica kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Salvador (SSA-Dep. L. E. Magalh. Intl.). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Itaparica?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Itaparica, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Itaparica brukar vara mars och februari, och de kallaste augusti och juli. De regnigaste månaderna är maj och april, medan de torraste är januari och oktober.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 30°C under dagen och 23°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 314 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 725 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 28°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 390 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 319 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Itaparica är 1748 millimeter.

     Nya recensioner av hotell i Itaparica av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma