Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
29 maj - 31 maj

Itaparica Island hotell

Hotel Chão de Estrelas Hämta priser
Hotel Chão de Estrelas

Hotel Chão de Estrelas

   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell ståtar med ett läge nära stranden och ligger mindre än 15 km från Baía de Todos os Santos, Penha Beach och Nosso Senhor de Vera Cruz ruiner. Ponta do Garcez-stranden ligger 15,1 km härifrån.

  Pousada Eclipse Hämta priser
  Pousada Eclipse

  Pousada Eclipse

  Av. Beira Mar 1758, Itaparica, BA
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta vandrarhem i Itaparica ligger 0,2 km från Baía de Todos os Santos och mindre än en mil från Bica Fountain och Piedade Church. Sao Lourencos fästning och Praia do Forte Itaparica ligger också mindre än en mil härifrån.

   Alma Tropical Resort Hämta priser
   Alma Tropical Resort

   Alma Tropical Resort

     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell ligger vid stranden i Vera Cruz, mindre än två mil från Ponta do Garcez-stranden, Penha Beach och Nosso Senhor de Vera Cruz ruiner. Bica Fountain och Sao Lourencos fästning ligger också mindre än tre mil härifrån.

    Pousada Tropicália Hämta priser
    Pousada Tropicália

    Pousada Tropicália

    Avenida Beira Mar 2048 - Ponta De Areia, Itaparica, BA
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta vandrarhem vid stranden i Itaparica ligger mindre än 5 km från Baía de Todos os Santos, Bica Fountain och Piedade Church. Sao Lourencos fästning ligger 4,9 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Itaparica Island

     Om du bestämt att Itaparica Island är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Itaparica Island på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Itaparica Island

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Itaparica Island, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Itaparica Island. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Itaparica Island

     Väl framme i Itaparica Island väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Itaparica Island. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Itaparica Island att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma