Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
31 jan. - 2 feb.
Nästa helg
7 feb. - 9 feb.

Itabuna hotell

Itabuna Palace Hotel 549 kr
Itabuna Palace Hotel

Itabuna Palace Hotel

Avenida Cinquentenário, 1061, Itabuna, BA
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Itabuna ligger en kvarts promenad från Adonias Filho kulturcentrum och teater, Casa Verde-museet och Jequitiba shoppinggalleria. Malhado strand och Marciano-stranden ligger också mindre än tre mil härifrån.

  Pousada Amazonas Hämta priser
  Pousada Amazonas

  Pousada Amazonas

    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta värdshus i Itabuna ligger mindre än 3 km från Adonias Filho kulturcentrum och teater, Jequitiba shoppinggalleria och Casa Verde-museet. Milionarios-stranden och Malhado strand ligger också mindre än fyra mil härifrån.

   Hotel Beira Rio Hämta priser
   Hotel Beira Rio

   Hotel Beira Rio

   R Aurora 21, Itabuna, BA
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Itabuna ligger 15 minuters promenad från Jequitiba shoppinggalleria och Casa Verde-museet. Adonias Filho kulturcentrum och teater ligger 1,6 km härifrån.

    Hotel Pousada Executiva - Itabuna Hämta priser
    Hotel Pousada Executiva - Itabuna

    Hotel Pousada Executiva - Itabuna

    Rua Prof. Alício de Queiroz, 444, Itabuna, BA
      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta vandrarhem i Itabuna ligger en kvarts promenad från Casa Verde-museet, Adonias Filho kulturcentrum och teater och Jequitiba shoppinggalleria. Malhado strand och Marciano-stranden ligger också mindre än tre mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Itabuna


     Du funderar alltså på att åka till Itabuna? Om du vill hitta ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 6 hotell och andra sorters boenden i Itabuna.


     Topphotell och andra boendealternativ i Itabuna


     Det går lätt att hitta någonstans att bo i Itabuna med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna gillar dessa hotell i Itabuna, och i synnerhet deras gratis frukost:

     • Hotel Beira Rio
     • Hotel Pousada Executiva - Itabuna
     • Hotel Pousada Positiva

     Gästerna brukar tycka om detta hotell i Itabuna och i synnerhet poolen:

     • Tarik Fontes Plaza Hotel

     Utforska Itabuna


     I Itabuna finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Itabuna med omnejd:

     • Adonias Filho kulturcentrum och teater
     • Jequitiba shoppinggalleria
     • Casa Verde-museet
     • Praias do Norte
     • Marciano-stranden
     • Ilheus hamn
     • Malhado strand

     När du planerar din resa till Itabuna kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Ilheus (IOS). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Itabuna?


     Om du undrar när det är bäst att besöka Itabuna, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Itabuna brukar vara januari och februari, och de kallaste juni och juli. De regnigaste månaderna är mars och april, medan de torraste är september och oktober.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 22°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 305 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 18°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 292 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 28°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 242 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 272 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Itabuna ligger på 1111 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma