Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
4 dec. - 6 dec.

Isla de Tabarca hotell

ibis budget Alicante 328 kr
ibis budget Alicante

ibis budget Alicante

CALLE BELGICA 3, PENSION SIN COMEDOR, Alicante
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell nära flygplatsen ligger 1,3 km från Parque El Palmeral och 4,6 km från El Corte Ingles varuhus. Playa de Aguamarga och Playa de San Gabriel ligger också 3 km härifrån.

  Hotel Hospes Amerigo 1 339 kr
  Recension från 9 jan. 2018
  Se information
   
  Hotel Hospes Amerigo

  Hotel Hospes Amerigo

    
   3,0 av 5
   5.0 av 5.0 Stjärnor

   Badrummet illa planerat. Problem med duschen. Tvättstället för högt och för långt bort Spegelnför långt bort från förman stod pga för brett handfatskonstruktion. Handdukarna gled ner på golvet hela tiden och dåligt placerade. Bra sängar att sova i

   Hotel Albahia 410 kr
   Recension från 13 apr. 2014
   Se information
    
   Hotel Albahia

   Hotel Albahia

     
    3,3 av 5
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Mycket trevlig och tillmötesgående personal!! Standarden på rummet var helt OK, välstädat och rent, däremot var sängarna väldigt hårda. Frukosten får godkänt. Ett stort minus är att det är väldigt, väldigt lyhört!! Jag tror inte att jag väljer detta hotell igen, pga hotellets läge samt ...

    Hotel Areca 606 kr
    Hotel Areca

    Hotel Areca

      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell ligger nära flygplatsen, mindre än 15 km från Playa de Arenales, El Corte Ingles varuhus och Palmeral de Elche. Mindre än 15 km härifrån hittar du Palacio de Altamira och Alicantes hamn.

     Karta

     Utforska Isla de Tabarca


     I Isla de Tabarca finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Isla de Tabarca med omnejd:

     • Santa Barbara-slottet
     • Palmeral de Elche
     • Basílica de Santa María
     • Palacio de Altamira
     • Punta Falcón
     • Santa Polas stadsakvarium
     • Castillo Fortaleza

     När du planerar din resa till Isla de Tabarca kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Alicante (ALC-Alicante Intl.). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Isla de Tabarca?


     Om du undrar när det är bäst att resa till Isla de Tabarca, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Isla de Tabarca brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är september och oktober, medan de torraste är augusti och juli.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 20°C under dagen och 7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 3 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 3 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 32°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 2 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Isla de Tabarca ligger på 14 millimeter.

     Nya recensioner av hotell i Isla de Tabarca av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma