Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
31 jan. - 2 feb.
Nästa helg
7 feb. - 9 feb.

Ipiaú hotell

Pousada Cardoso Hämta priser
Pousada Cardoso

Pousada Cardoso

Av. Getúlio Vargas, 1015, Centro, Ipiaú, BA
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta vandrarhem ligger i Ipiaú.

  Beija-Flor Hotel Hämta priser
  Beija-Flor Hotel

  Beija-Flor Hotel

  Rua Jose Muniz Ferreira 410, Ipiaú, BA
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell ligger i Ipiaú.

   Karta

   När passar det bäst att utforska Ipiaú?


   Om du funderar på när det är bäst att åka till Ipiaú, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Ipiaú brukar vara januari och februari, och de kallaste juni och juli. De regnigaste månaderna är mars och april, medan de torraste är september och augusti.


   Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

   • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 22°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 305 millimeter under denna period.
   • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 18°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 292 millimeter.
   • Medeltemperaturerna under juli till september är 28°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 242 millimeter.
   • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 272 millimeter.
   • Den genomsnittliga nederbörden under året i Ipiaú är 1111 millimeter.

   Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma