Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
25 sep. - 27 sep.
Nästa helg
2 okt. - 4 okt.

Ibicaraí hotell

OYO Pousada Lá em Casa Hämta priser
OYO Pousada Lá em Casa

OYO Pousada Lá em Casa

Avenida Itabuna, 376, Ibicaraí, BA
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta vandrarhem i Ibicaraí ligger mindre än fem mil från Adonias Filho kulturcentrum och teater, Casa Verde-museet och Jequitiba shoppinggalleria.

  Pousada Amazonas Hämta priser
  Pousada Amazonas

  Pousada Amazonas

    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta värdshus i Itabuna ligger mindre än 3 km från Adonias Filho kulturcentrum och teater, Jequitiba shoppinggalleria och Casa Verde-museet. Milionarios-stranden och Malhado strand ligger också mindre än fyra mil härifrån.

   Requinte Hotel Itabuna Hämta priser
   Requinte Hotel Itabuna

   Requinte Hotel Itabuna

   Rua Almirante Tamandaré 745, Itabuna, BA
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Itabuna ligger 15 minuters promenad från Adonias Filho kulturcentrum och teater och Casa Verde-museet. Jequitiba shoppinggalleria ligger 1,4 km härifrån.

    Itabuna Palace Hotel Hämta priser
    Itabuna Palace Hotel

    Itabuna Palace Hotel

    Avenida Cinquentenário, 1061, Itabuna, BA
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Itabuna ligger en kvarts promenad från Adonias Filho kulturcentrum och teater, Jequitiba shoppinggalleria och Casa Verde-museet. Marciano-stranden och Malhado strand ligger också mindre än tre mil härifrån.

     Karta

     När passar det bäst att utforska Ibicaraí?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Ibicaraí, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Ibicaraí brukar vara februari och december, och de kallaste juni och juli. De regnigaste månaderna är mars och april, medan de torraste är september och oktober.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 22°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 218 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 18°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 292 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 28°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 242 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 272 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Ibicaraí ligger på 1024 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma