Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
4 dec. - 6 dec.

Houmt Arbah hotell

Eden Sarra Hämta priser
Eden Sarra

Eden Sarra

Eden Sarra, Cité Résidentielle, Djerba Ajim
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta pensionat vid havet ligger 1,8 km från El Ghriba-synagogan och 2 km från Djerbahood. Hamnen i Houmt Souq och Guellalamuseet ligger också mindre än 15 km härifrån.

  El Mouradi Djerba Menzel 380 kr
  Recension från 1 dec. 2017
  Se information
   
  El Mouradi Djerba Menzel

  El Mouradi Djerba Menzel

  B P 163, Aghir
    
   2,0 av 5
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Vi araber blir alltid dåligt bemöte i våra egna hotell. Denna gång hotellet heter El Mouradi Djerba. Det verkar som araber vill inte serva andra araber. Rum 3178 Toilette sitt trasig, jag blev klämd när jag satte mig. Maten var dålig och hotellet gäster är åldringar över 70 Vid två tillfället svimmade ...

   Iberostar Mehari Djerba 591 kr
   Iberostar Mehari Djerba

   Iberostar Mehari Djerba

   B.p 242 Route Touristique, Djerba Midun
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell ligger vid stranden i Djerba Midun, 3,6 km från Jarbas park, samt mindre än två mil från Hamnen i Houmt Souq och Borj El K'bir (fästning). Djerbahood och El Ghriba-synagogan ligger också mindre än två mil härifrån.

    Welcome Meridiana 487 kr
    Welcome Meridiana

    Welcome Meridiana

    BP 222 ouled amor Midoun, Djerba Midun
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna resort ligger vid stranden i Djerba Midun, 1,5 km från Jarbas park och 19,7 km från Borj El K'bir (fästning). Hamnen i Houmt Souq och Djerbahood ligger också mindre än 25 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Houmt Arbah

     Om du bestämt att Houmt Arbah är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Houmt Arbah på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Houmt Arbah

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Houmt Arbah, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Houmt Arbah. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Houmt Arbah

     Väl framme i Houmt Arbah väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Houmt Arbah. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Houmt Arbah att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma