Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 juli - 12 juli
Nästa helg
17 juli - 19 juli

Hokianga hotell

Copthorne Hotel and Resort Hokianga Hämta priser
Copthorne Hotel and Resort Hokianga

Copthorne Hotel and Resort Hokianga

334 State Highway 12, Omapere
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell vid stranden i Omapere ligger nära Hokianga Harbour och Omapere Beach. Opononi Beach och Pakia Hill Lookout ligger också 5 km härifrån.

  Opononi Lighthouse Motel Hämta priser
  Opononi Lighthouse Motel

  Opononi Lighthouse Motel

  45 STATE HIGHWAY 12, Opononi
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta motell vid stranden i Opononi ligger nära Hokianga Harbour och Opononi Beach. Omapere Beach och Pakia Hill Lookout ligger också 5 km härifrån.

   Opononi Resort Hämta priser
   Opononi Resort

   Opononi Resort

   19 State Highway 12, RD 3, Opononi
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell nära stranden ligger nära Hokianga Harbour och Opononi Beach. Omapere Beach ligger 3,9 km härifrån.

    Hokianga Haven B&B Hämta priser
    Hokianga Haven B&B

    Hokianga Haven B&B

    226 State Highway 12, Omapere, Hokianga
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Denna lägenhet på stranden ligger mindre än 2 km från Hokianga Harbour, Omapere Beach och Opononi Beach. Pakia Hill Lookout ligger 2,5 km härifrån.

     Topperbjudanden på lyxhotell i Hokianga

     Copthorne Hotel and Resort Hokianga Hämta priser
     Copthorne Hotel and Resort Hokianga

     Copthorne Hotel and Resort Hokianga

     334 State Highway 12, Omapere
       
      4.0 av 5.0 Stjärnor

      Detta hotell vid stranden i Omapere ligger nära Hokianga Harbour och Omapere Beach. Opononi Beach och Pakia Hill Lookout ligger också 5 km härifrån.

      Karta

      Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Hokianga

      Om du bestämt att Hokianga är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Hokianga på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

      Planera resan till ditt hotell i Hokianga

      MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Hokianga, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Hokianga. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

      Saker att göra nära ditt hotell i Hokianga

      Väl framme i Hokianga väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Hokianga. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Hokianga att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


      Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma