Billiga hotell i Groblersbrug - 2 att välja från

Hotell

Kolla hotellpriser i Groblersbrug

Groblersbrug hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Groblersbrug
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Topphotell och andra boendealternativ i Groblersbrug

Det går lätt att hitta någonstans att bo i Groblersbrug med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.

Gästerna tycker om detta hotell i Groblersbrug och särskilt deras gratis frukost:

  • Palala Boutique Game Lodge

Resenärerna brukar uppskatta detta hotell i Groblersbrug och framför allt poolen:

  • Palala Boutique Game Lodge

När passar det bäst att utforska Groblersbrug?

Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Groblersbrug, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Groblersbrug brukar vara januari och december, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är december och januari, medan de torraste är juli och maj.

Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 30°C under dagen och 13°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 236 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 22 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 27°C under dagen och 3°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 35 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 225 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Groblersbrug ligger på 518 millimeter.