Billiga hotell i Ga-Seleka - 2 att välja från

Hotell

Kolla hotellpriser i Ga-Seleka

Ga-Seleka hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Ga-Seleka
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

När passar det bäst att utforska Ga-Seleka?

Om du undrar när det är bäst att besöka Ga-Seleka, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Ga-Seleka brukar vara januari och december, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är december och januari, medan de torraste är juli och juni.

Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 30°C under dagen och 13°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 236 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 22 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 27°C under dagen och 3°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 35 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 225 millimeter.
  • Den genomsnittliga nederbörden under året i Ga-Seleka är 518 millimeter.