Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
10 juli - 12 juli

Grassy Key hotell

Rainbow Bend Resort Hämta priser
Rainbow Bend Resort

Rainbow Bend Resort

57784 Overseas Hwy, Marathon, FL
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell på stranden i Marathon ligger mindre än 2 km från Crawl Key och Dolphin Research Center. Curry Hammock State Park ligger 3,5 km härifrån.

  Grassy Flats Resort & Beach Club Hämta priser
  Grassy Flats Resort & Beach Club

  Grassy Flats Resort & Beach Club

  58182 Overseas Hwy, Marathon, FL
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell vid stranden i Marathon ligger mindre än 5 km från Dolphin Research Center, Crawl Key och Curry Hammock State Park. Coca Plum Beach och Sunset Park Beach ligger också mindre än en mil härifrån.

   White Sands Inn Hämta priser
   White Sands Inn

   White Sands Inn

   57622 Overseas Highway, Marathon, FL
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell på stranden i Marathon ligger mindre än 2 km från Crawl Key och Dolphin Research Center. Curry Hammock State Park ligger 3,3 km härifrån.

    La Te Da by the Sea Hämta priser
    La Te Da by the Sea

    La Te Da by the Sea

    58162 Overseas Highway, Marathon, FL
      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta lägenhetshotell vid stranden i Marathon ligger mindre än 5 km från Dolphin Research Center, Crawl Key och Curry Hammock State Park. Coca Plum Beach och Sunset Park Beach ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Grassy Key


     Du funderar alltså på att ta en semester i Grassy Key? Om du vill hitta ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 7 hotell och andra boendealternativ i Grassy Key.


     Topphotell och andra boendealternativ i Grassy Key


     Det är lätt att hitta boende i Grassy Key med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Dessa hotell i Grassy Key får bra betyg av resenärerna, som brukar gilla deras pool:

     • White Sands Inn
     • Seashell Beach Resort
     • La Te Da by the Sea

     Utforska Grassy Key


     Grassy Key är känt för sina stränder, sin havsutsikt och sin hamn. Populära sevärdheter i Grassy Key med omnejd:

     • Dolphin Research Center
     • Sombrero Beach
     • Curry Hammock State Park
     • Captain Hooks Marina and Dive Center
     • Sunset Park Beach
     • Island Hoppers Aerial Adventures
     • Conch Air flygturer

     När du planerar resan till Grassy Key kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Marathon, FL (MTH-Florida Keys Marathon). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Grassy Key?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Grassy Key, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Grassy Key brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och december. De regnigaste månaderna är september och augusti, medan de torraste är januari och december.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 27°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 158 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 287 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 26°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 483 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 18°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 244 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Grassy Key är 1172 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma