Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
3 apr. - 5 apr.
Nästa helg
10 apr. - 12 apr.

Ga-Rankuwa hotell

City Lodge Hotel Lynnwood 939 kr
City Lodge Hotel Lynnwood

City Lodge Hotel Lynnwood

Corner Lynnwood and Daventry Roads, Lynnwood, Pretoria, Gauteng
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Pretoria ligger mindre än 2 km från Atterbury Theatre och Faerie Glen Municipal Nature Reserve. Council for Scientific and Industrial Research International Convention Center och Brooklyn Theatre ligger också 3 km härifrån.

  Sheraton Pretoria Hotel 591 kr
  Sheraton Pretoria Hotel

  Sheraton Pretoria Hotel

  643 Corner Of Church And Wessels Streets, Arcadia, Pretoria, Gauteng
    
   5.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta familjevänliga hotell nära flygplatsen i Pretoria ligger en kvarts promenad från Pretoria Art Museum och Union Buildings. University of Pretoria och UNISA ligger också 5 km härifrån.

   Protea Hotel by Marriott Pretoria Loftus Park 581 kr
   Protea Hotel by Marriott Pretoria Loftus Park

   Protea Hotel by Marriott Pretoria Loftus Park

   Corner of Kirkness Street and Park St, Pretoria, Gauteng
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Sunnyside ligger mindre än 2 km från Loftus Versfeld Stadium och University of Pretoria. UNISA ligger 4 km härifrån.

    Protea Hotel by Marriott Pretoria Hatfield 409 kr
    Protea Hotel by Marriott Pretoria Hatfield

    Protea Hotel by Marriott Pretoria Hatfield

    1141 Burnett Street, Hatfield, Pretoria, Gauteng
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i affärskvarteren ligger mindre än 2 km från Hatfield Plaza och University of Pretoria. Pretorias urologiska sjukhus och Polens ambassad ligger också 2 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Ga-Rankuwa

     Om du bestämt att Ga-Rankuwa är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Ga-Rankuwa på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Ga-Rankuwa

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Ga-Rankuwa, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Ga-Rankuwa. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Ga-Rankuwa

     Väl framme i Ga-Rankuwa väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Ga-Rankuwa. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Ga-Rankuwa att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma