Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
7 aug. - 9 aug.
Nästa helg
14 aug. - 16 aug.

Ga-Rankuwa hotell

La Dolce Vita Guest House 1 162 kr
La Dolce Vita Guest House

La Dolce Vita Guest House

   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta pensionat med romantisk prägel i Hartbeespoort ligger mindre än 15 km från Hartebeespoortdammen, Hartbeespoort Dam Snake and Animal Park och Harties Cableway. Pecanwood Golf and Country Club ligger 13,7 km härifrån.

  Mount Amanzi 540 kr
  Mount Amanzi

  Mount Amanzi

    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna lägenhet vid floden ligger 3,4 km från Hartebeespoortdammen och 4,7 km från Hartbeespoort Dam Snake and Animal Park. Harties Cableway och Pecanwood Golf and Country Club ligger också mindre än 15 km härifrån.

   Seasons Sport and Spa 431 kr
   Seasons Sport and Spa

   Seasons Sport and Spa

     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna familjevänliga lägenhet i Hartbeespoort ligger 3,2 km från Hartebeespoortdammen och mindre än en mil från Hartbeespoort Dam Snake and Animal Park och Harties Cableway. Pecanwood Golf and Country Club ligger 16 km härifrån.

    Mont d'Or Bohemian House 908 kr
    Mont d'Or Bohemian House

    Mont d'Or Bohemian House

    389 Eridanus Street, Waterkloof Ridge, Pretoria, Gauteng
      
     5.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta pensionat i lyxstil i en förort ligger 2,7 km från Riverwalk Office Park och 4,3 km från Menlyn Park. Pretoria Country Club och Brooklyn Theatre ligger också 5 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Ga-Rankuwa

     Om du bestämt att Ga-Rankuwa är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Ga-Rankuwa på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Ga-Rankuwa

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Ga-Rankuwa, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Ga-Rankuwa. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Ga-Rankuwa

     Väl framme i Ga-Rankuwa väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Ga-Rankuwa. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Ga-Rankuwa att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma