Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

Pyramid hotell

Mmakosha Lodge Hämta priser
Mmakosha Lodge

Mmakosha Lodge

Plot 43, Lusthof Road/Bultfontein Road, Pyramid, Gauteng
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta pensionat i Pyramid ligger mindre än två mil från Oracle Covenant Church, Dinokeng Info Office and Reception och Dinokeng Game Reserve. Tshwane University of Technology och Wonderboom (naturreservat) ligger också mindre än tre mil härifrån.

  Sheerwalk Conference & Leisure Hämta priser
  Sheerwalk Conference & Leisure

  Sheerwalk Conference & Leisure

  347 Kremetaart Street, Pyramid, Gauteng
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta bed and breakfast i Pyramid ligger mindre än två mil från Dinokeng Info Office and Reception, Oracle Covenant Church och Dinokeng Game Reserve. Tshwane University of Technology och Wonderboom (naturreservat) ligger också mindre än tre mil härifrån.

   The Maslow Hotel, Time Square 1 220 kr
   The Maslow Hotel, Time Square

   The Maslow Hotel, Time Square

   209 Aramist Avenue, Pretoria, Gauteng
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Menlyn ligger nära Corobay Corner Office Park och Central Square. South African Local Government Association och Menlyn Corporate Park ligger också fem minuter härifrån.

    City Lodge Hotel Lynnwood 1 088 kr
    City Lodge Hotel Lynnwood

    City Lodge Hotel Lynnwood

    Corner Lynnwood and Daventry Roads, Lynnwood, Pretoria, Gauteng
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Pretoria ligger mindre än 2 km från Atterbury Theatre och Faerie Glen Municipal Nature Reserve. Council for Scientific and Industrial Research International Convention Center och Brooklyn Theatre ligger också 3 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Pyramid

     Om du bestämt att Pyramid är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Pyramid på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Pyramid

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Pyramid, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Pyramid. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Pyramid

     Väl framme i Pyramid väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Pyramid. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Pyramid att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma