Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
20 dec. - 22 dec.
Nästa helg
27 dec. - 29 dec.

Frankfurt hotell

Holiday Inn Frankfurt Airport 577 kr
Holiday Inn Frankfurt Airport

Holiday Inn Frankfurt Airport

Bessie-Coleman-Strasse 16, Frankfurt
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Frankfurt flygplatsområde ligger 1,9 km från The Squaire och 3,1 km från Lufthansa Flight Training Center. Commerzbank-Arena ligger 9,4 km härifrån. Frankfurt am Mains flygplats regionalstation ligger på 20 minuters gångavstånd.

  Hilton Garden Inn Frankfurt Airport 880 kr
  Hilton Garden Inn Frankfurt Airport

  Hilton Garden Inn Frankfurt Airport

  The Squaire, Am Flughafen, Frankfurt, HE
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta familjevänliga hotell ligger nära flygplatsen i Frankfurt, ungefär två kilometer från Gateway Gardens, The Squaire och Lufthansa Flight Training Center. Mindre än tre mil härifrån hittar du dessutom Schloss Höchst och Frankfurter Golf Club. Frankfurt am Mains flygplats regionalstation ligger på 14 minuters gångavstånd.

   Hyatt Place Frankfurt Airport 711 kr
   Hyatt Place Frankfurt Airport

   Hyatt Place Frankfurt Airport

   De-Saint-Exupéry-Straße 4, Frankfurt, HE
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Frankfurt flygplatsområde ligger 0,1 km från Gateway Gardens och mindre än 5 km från The Squaire och Lufthansa Flight Training Center. Frankfurter Stadtwald ligger 3,9 km härifrån. Frankfurt am Mains flygplats regionalstation ligger på 28 minuters gångavstånd.

    Hilton Frankfurt Airport 968 kr
    Hilton Frankfurt Airport

    Hilton Frankfurt Airport

    The Squaire, Am Flughafen, Frankfurt, HE
      
     4.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta familjevänliga hotell i Frankfurt ligger i Frankfurt flygplatsområde, mindre än 2 km från The Squaire, Lufthansa Flight Training Center och Gateway Gardens. Opels fabrik ligger 14,2 km härifrån. Frankfurt am Mains flygplats regionalstation ligger på 7 minuters gångavstånd.

     Topperbjudanden på budgethotell i Frankfurt

     MEININGER Hotel Frankfurt/Main Airport 508 kr
     MEININGER Hotel Frankfurt/Main Airport

     MEININGER Hotel Frankfurt/Main Airport

     Bessie-Coleman-Straße 11, Frankfurt, HE
       
      0.0 av 5.0 Stjärnor

      Detta hotell i Frankfurt flygplatsområde ligger 0,1 km från Gateway Gardens och mindre än 5 km från The Squaire och Lufthansa Flight Training Center. Frankfurter Stadtwald ligger 4,3 km härifrån. Frankfurt am Mains flygplats regionalstation ligger på 25 minuters gångavstånd.

      Hotel Münchner Hof 544 kr
      Hotel Münchner Hof

      Hotel Münchner Hof

      Münchener Straße 46, Frankfurt, HE
        
       3.0 av 5.0 Stjärnor

       Detta hotell i Bahnhofsviertel ligger nära Kaiserstrasse och Finansdistrikt. Oper Frankfurt och Städel Museum ligger också tio minuter härifrån. Frankfurt Hauptbahnhof U-Bahnstation och Frankfurt (Main) centralstation ligger inom fem minuters gångavstånd.

       ibis Frankfurt Airport 585 kr
       ibis Frankfurt Airport

       ibis Frankfurt Airport

       Langer Kornweg 9a-11, Kelsterbach, HE
         
        2.5 av 5.0 Stjärnor

        Detta hotell nära flygplatsen ligger 3,1 km från Lufthansa Flight Training Center och mindre än en mil från The Squaire och Schloss Höchst. Jahrhunderthalle och Finansdistrikt ligger också mindre än 15 km härifrån. Kelsterbach S-Bahnstation ligger på 21 minuters gångavstånd.

        Memphis Hotel 621 kr
        Memphis Hotel

        Memphis Hotel

        Muenchener Str. 15, Frankfurt, HE
          
         3.0 av 5.0 Stjärnor

         Detta hotell i Bahnhofsviertel ligger nära Kaiserstrasse och Finansdistrikt. Oper Frankfurt och Main Tower ligger också tio minuter härifrån. Willy-Brandt-Platz U-Bahnstation ligger på 4 minuters gångavstånd och till Frankfurt Hauptbahnhof U-Bahnstation promenerar du på 6 minuter.

         Topperbjudanden på lyxhotell i Frankfurt

         Steigenberger Frankfurter Hof 1 840 kr
         Steigenberger Frankfurter Hof

         Steigenberger Frankfurter Hof

         Am Kaiserplatz, Bethmannstraße 33, Frankfurt, HE
           
          5.0 av 5.0 Stjärnor

          Detta familjevänliga hotell i nöjesdistriktet i Frankfurt ligger nära Commerzbank-tornet och Finansdistrikt. Main Tower och Oper Frankfurt ligger också tio minuter härifrån. Willy-Brandt-Platz U-Bahnstation ligger på 3 minuters gångavstånd och till Frankfurt (M) Hauptwache station promenerar du på 7 minuter.

          Jumeirah Frankfurt 1 966 kr
          Recension från 23 jan. 2017
          Se information
           
          Jumeirah Frankfurt

          Jumeirah Frankfurt

          Thurn-und-Taxis-Platz 2, Frankfurt, HE
            
           5,0 av 5
           5.0 av 5.0 Stjärnor

           Mycket centralt beläget hotell. Dyrt men utnyttjade ett erbjudande. Har bara positiva omdömen att ge.

           Schlosshotel Kronberg - Hotel Frankfurt 2 199 kr
           Schlosshotel Kronberg - Hotel Frankfurt

           Schlosshotel Kronberg - Hotel Frankfurt

           Hainstrasse 25, Kronberg, HE
             
            5.0 av 5.0 Stjärnor

            Detta familjevänliga hotell i en regionalpark i Kronberg ligger mindre än 5 km från Opel-Zoo och Taunus naturparks informationscentrum. Rhein-Main-Therme-badhuset och Main-Taunus-Zentrum ligger också mindre än 15 km härifrån. Kronberg S-station ligger på 18 minuters gångavstånd.

            Steigenberger Airport Hotel 933 kr
            Recension från 26 okt. 2016
            Se information
             
            Steigenberger Airport Hotel

            Steigenberger Airport Hotel

            Unterschweinstiege 16, Frankfurt, HE
              
             5,0 av 5
             4.0 av 5.0 Stjärnor

             Vi övernattade i ett dubbelrum när vi bytte plan i Frankfurt. Hotellet ligger mycket nära flygplatsen, och det ingår transportservice till och från flygplatsen.

             Karta

             Nyligen bokade Frankfurt hotell

             Frankfurt - En av världens mest behagliga städer

             Alla har säkerligen någon gång mellanlandat i Frankfurt, som råkar ha Europas tredje största flygplats, men få vet att de missar att uppleva en stad som har blivit utnämnd till en av väldens bästa städer att leva i. Det är en modern stad full av skyskrapor och fräscha byggnader som har lyckats bevara känslan från de äldre dagarna. Några av världens största mässor hålls här årligen och lockar till sig massa företag och privatpersoner. Då stiger priserna och att hitta ett billigt hotell i Frankfurt försvåras avsevärt, något som bör tas i beaktande.

             Tysk kultur & det gamla Europa

             Första stoppet på historikrundan bör vara Römberg. Det är det äldsta torget i Frankfurt och byggnaderna sträcker sig tillbaka till 1400-talet. Under juletider förvandlas torget till en fantastisk marknad. Frankfurtkatedralen går inte att missa och i dess salar har kungar blivit utsedda här i flera århundraden. Tyskland har minst sagt en speciell historia och världskrigen har satt starka fotspår. Har man något intresse av historia kommer det judiska museet bjuda på ett par intressanta timmar. Frankfurt är hem till den tyska börsen och även det har blivit en populär sevärdhet. Byggnaden byggdes 1843 och är ett otroligt konstverk. På torget precis utanför ser man två skulpturer av en stark tjur som hotfullt stirrar på en aning svag björn. Tillsammans representerar de börsens uppgång och fall.

             Det goda livet i Frankfurt

             Efter ett besök i Frankfurt förstår man varför det ses som en av världens mest behagliga städer. Med förtrollande parker och grönområden som Grüneburgpark och Frankfurt City Forest är naturen alltid en del av den stora staden. Matscenen i Frankfurt är väldigt internationell och det finns möjlighet att äta precis vad du vill. Är du nyfiken på traditionell tysk mat, så bör du leta efter menyer som inkluderar rätter som Handkäse mit Musik och Grüne Sosse. Smaken på äppelvinet som är den lokala favoriten kan diskuteras, men populariteten hos lokalbefolkningen är ett faktum. Frankfurts festrykte är kanske inte lika starkt som Berlins, men i en stad som kallas “Mainhattan”, kan man räkna med att klubbscenen har något att komma med. För att ha nära till händelsernas centrum bör du boka ett hotell Frankfurt som ligger i de centrala delarna.

             Nya recensioner av hotell i Frankfurt av resenärer som dig

             Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma