Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Frankfurt hotell

917 kr
Se information
Bokades senast för 4 timmar sen
Sheraton Frankfurt Airport Hotel & Conference Center

Sheraton Frankfurt Airport Hotel & Conference Center

Flughafen Terminal 1, Frankfurt
20 andra ser på detta boende just nu
5.0 av 5.0

Detta hotell i Frankfurt ligger i Frankfurt flygplatsområde, mindre än 2 km från The Squaire och Lufthansa Flight Training Center. Schloss Höchst och Commerzbank-Arena ligger också mindre än en mil härifrån.

552 kr
Se information
Bokades senast för 13 timmar sen
Park Inn by Radisson Frankfurt Airport Hotel

Park Inn by Radisson Frankfurt Airport Hotel

Amelia-Mary-Earhart-Str. 10, Frankfurt
39 andra ser på detta boende just nu
3.5 av 5.0

Detta hotell med miljövänlig profil i Frankfurt flygplatsområde ligger 2 km från The Squaire och 3,5 km från Lufthansa Flight Training Center. Commerzbank-Arena och Langener Waldsee ligger också mindre än en mil härifrån.

871 kr
Se information
Bokades senast för 6 timmar sen
Steigenberger Airport Hotel

Steigenberger Airport Hotel

Unterschweinstiege 16, Frankfurt
6 andra ser på detta boende just nu
5,0
av 5, från 1 recensioner
5.0 av 5.0

Detta hotell i lyxstil i Frankfurt flygplatsområde ligger 2,2 km från The Squaire och 3,7 km från Lufthansa Flight Training Center. Commerzbank-Arena och Langener Waldsee ligger också mindre än en mil härifrån.

997 kr
Se information
Bokades senast för 5 timmar sen
Hilton Frankfurt Airport

Hilton Frankfurt Airport

The Squaire, Frankfurt
10 andra ser på detta boende just nu
4.5 av 5.0

Detta hotell i Frankfurt ligger i Frankfurt flygplatsområde, mindre än 2 km från The Squaire och Lufthansa Flight Training Center. Schloss Höchst och Wasserwerk Hattersheim ligger också mindre än två mil härifrån.

509 kr
Se information
Bokades senast för 3 timmar sen
ibis Frankfurt Airport

ibis Frankfurt Airport

Langer Kornweg 9a-11, Kelsterbach
7 andra ser på detta boende just nu
2.5 av 5.0

Detta hotell nära flygplatsen ligger 4,5 km från The Squaire och mindre än 15 km från Commerzbank-Arena och Opels fabrik. Börse Frankfurt och Zeilgalerie ligger också mindre än två mil härifrån.

1,003 kr
Se information
Bokades senast för 3 timmar sen
Hilton Garden Inn Frankfurt Airport

Hilton Garden Inn Frankfurt Airport

The Squaire, Frankfurt
35 andra ser på detta boende just nu
3.5 av 5.0

Detta hotell i Frankfurt flygplatsområde i Frankfurt ligger mindre än 2 km från The Squaire och Lufthansa Flight Training Center. Mindre än 25 km härifrån hittar du dessutom Schloss Höchst och Commerzbank-Arena.

519 kr
Se information
Bokades senast för 4 timmar sen
Moxy Frankfurt Airport

Moxy Frankfurt Airport

Amelia-Mary-Earhart-Strasse 5, Frankfurt
30 andra ser på detta boende just nu
3.5 av 5.0

Detta hotell i Frankfurt flygplatsområde ligger 3,4 km från Lufthansa Flight Training Center och mindre än 15 km från Commerzbank-Arena och Städel Museum. Oper Frankfurt och Main Tower ligger också mindre än 15 km härifrån.

704 kr
Se information
Bokades senast för 4 timmar sen
Maritim Hotel Frankfurt

Maritim Hotel Frankfurt

Theodor-Heuss-Allee 3, Frankfurt
5 andra ser på detta boende just nu
4.5 av 5.0

Detta hotell i Gallus ligger tio minuters promenad från Congress Center Messe Frankfurt och Senckenberg Museum. Palmengarten och Main Tower ligger också 2 km härifrån.

Karta

Nyligen bokade Frankfurt hotell

Frankfurt - En av världens mest behagliga städer

Alla har säkerligen någon gång mellanlandat i Frankfurt, som råkar ha Europas tredje största flygplats, men få vet att de missar att uppleva en stad som har blivit utnämnd till en av väldens bästa städer att leva i. Det är en modern stad full av skyskrapor och fräscha byggnader som har lyckats bevara känslan från de äldre dagarna. Några av världens största mässor hålls här årligen och lockar till sig massa företag och privatpersoner. Då stiger priserna och att hitta ett billigt hotell i Frankfurt försvåras avsevärt, något som bör tas i beaktande.

Tysk kultur & det gamla Europa

Första stoppet på historikrundan bör vara Römberg. Det är det äldsta torget i Frankfurt och byggnaderna sträcker sig tillbaka till 1400-talet. Under juletider förvandlas torget till en fantastisk marknad. Frankfurtkatedralen går inte att missa och i dess salar har kungar blivit utsedda här i flera århundraden. Tyskland har minst sagt en speciell historia och världskrigen har satt starka fotspår. Har man något intresse av historia kommer det judiska museet bjuda på ett par intressanta timmar. Frankfurt är hem till den tyska börsen och även det har blivit en populär sevärdhet. Byggnaden byggdes 1843 och är ett otroligt konstverk. På torget precis utanför ser man två skulpturer av en stark tjur som hotfullt stirrar på en aning svag björn. Tillsammans representerar de börsens uppgång och fall.

Det goda livet i Frankfurt

Efter ett besök i Frankfurt förstår man varför det ses som en av världens mest behagliga städer. Med förtrollande parker och grönområden som Grüneburgpark och Frankfurt City Forest är naturen alltid en del av den stora staden. Matscenen i Frankfurt är väldigt internationell och det finns möjlighet att äta precis vad du vill. Är du nyfiken på traditionell tysk mat, så bör du leta efter menyer som inkluderar rätter som Handkäse mit Musik och Grüne Sosse. Smaken på äppelvinet som är den lokala favoriten kan diskuteras, men populariteten hos lokalbefolkningen är ett faktum. Frankfurts festrykte är kanske inte lika starkt som Berlins, men i en stad som kallas “Mainhattan”, kan man räkna med att klubbscenen har något att komma med. För att ha nära till händelsernas centrum bör du boka ett hotell Frankfurt som ligger i de centrala delarna.

Senast recenserade i Frankfurt

Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma