Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 juli - 12 juli
Nästa helg
17 juli - 19 juli

Fevåg hotell

6 Person Holiday Home in Fevåg Hämta priser
6 Person Holiday Home in Fevåg

6 Person Holiday Home in Fevåg

SELNESVEIEN 8, Indre Fosen, Trøndelag
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna semesterbostad i Rissa ligger 43,9 km från Breilisand.

  Hovde Gård 1 568 kr
  Hovde Gård

  Hovde Gård

  Hovdeveien 10, Orland
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell vid stranden i Orland ligger mindre än 2 km från Ørland kultursenter och Ørland kirke. Austrått fort ligger 6,9 km härifrån.

   Bjugn Hotell 1 288 kr
   Bjugn Hotell

   Bjugn Hotell

   Emil Schanches, Gate 1, Bjugn, Sør-Trøndelag
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell ligger i Bjugn, 11,9 km från Austrått fort.

    Ørland Kysthotell 1 470 kr
    Ørland Kysthotell

    Ørland Kysthotell

    Rådhusgaten 10, Brekstad, Orland
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell vid stranden i centrala Orland ligger mindre än 2 km från Ørland kultursenter och Ørland kirke. Austrått fort ligger 6,5 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Fevåg


     Många vill besöka Fevåg, men om du tycker det är svårt att hitta boende och behöver andra alternativ, kan dessa närbelägna städer vara bra att ha i åtanke.

     • 5 hotell i Orland
     • 3 hotell i Brekstad
     • 6 hotell i Selva

     Utforska Fevåg


     I Fevåg finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Fevåg med omnejd:

     • Austrått fort
     • Ørland kultursenter
     • Ørland kirke

     När du planerar resan till Fevåg kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Orland (OLA-Brekstad). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Fevåg?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Fevåg, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Fevåg brukar vara augusti och juni, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är januari och oktober, medan de torraste är maj och juni.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 5°C under dagen och -2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 16°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 17°C under dagen och 6°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 5 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 10°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Fevåg är 28 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma